Maki van Parmaham met pompelmoes en verse kaas

Gemakkelijk

80 min

6

  • 6 fijne sneetjes Parmaham

  • 1 roze pompelmoes

  • 200 g verse kaas

  • 1 handvol rucola

  • peper van de molen

  • 01

    Schil de pompelmoes en verwijder ook de witte vliesjes (‘à vif’). Snij de partjes los.

  • 02

    Leg op een rechthoekige vershoudfolie 3 laagjes Parmaham in de lengte, waarbij ze elkaar overlappen.

  • 03

    Besmeer het hele oppervlak met verse kaas en kruid met peper.

  • 04

    Schik de pompelmoespartjes en enkele blaadjes rucola op een lijn. Rol alles stevig op zoals een maki, met behulp van de folie.

  • 05

    Draai de uiteinden vast en plaats 1 uur in de koelkast.

  • 06

    Verwijder net voor het opdienen de folie en snij met een scherp mes voorzichtig in kleine hapjes.

  • 07

    Presenteer ‘op z’n Japans’ voor een maximaal effect.