Een louis delhaize openen

Deel jij onze waarden?

Heb jij de ziel van een handelaar en heb je er altijd van gedroomd om eigen baas te zijn? Wacht niet en open uw louis delhaize !

NABIJHEID IS ONZE ZAAK

Door te kiezen voor louis delhaize, kies je ervoor om deel uit te maken van een snelgroeiend merk op de Belgische markt, met vernieuwende concepten die beantwoorden aan de huidige en toekomstige behoeften van de convenience en mobility food retail. Je geniet de steun van een ervaren team.

DE SNELSTE WEG NAAR JE BOODSCHAPPEN

Met delfood kunt u kiezen voor een compleet, trendy assortiment dat is afgestemd op de dagelijkse behoeften van uw klanten.

ONZE AANWEZIGHEID ONZE KRACHT

Louis Delhaize is aanwezig in heel België met meer dan 350 winkels.

EEN ASSORTIMENT AANGEPAST AAN NABIJHEID

We bieden een uitgebreid assortiment dat is ontworpen om te voldoen aan dagelijkse behoeften, gemak, het oplossen van problemen en om mee te gaan met de laatste trends. Ons aanbod omvat een grote verscheidenheid aan “On-The-Go” producten, perfect voor consumptie onderweg, die een grote praktische bruikbaarheid garanderen.

ONS MERK LOUIS

Ons assortiment omvat meer dan 1.300 Belgische kwaliteitsproducten. Verse, kant-en-klare, gemakkelijk mee te nemen producten voor elk moment van de dag.

NEEM CONTROLE OVER JE BEDRIJF

Als zelfstandig ondernemer heb jij nog steeds de touwtjes in handen, maar wij zijn er om je goed advies te geven en je te helpen van je bedrijf een succes te maken.

EEN MODERN MAGAZIJN EN EFFICIËNTE LOGISTIEK

We beschikken over een modern magazijn en een efficiënte logistiek voor de opslag en levering van droge en verse producten. Ons vrachtwagenpark bestrijkt heel België en garandeert een betrouwbare levering aan alle soorten bedrijven.

MODULES VOOR ELKE BEHOEFTE

Onze modules zijn ontworpen om aan elke behoefte van de consument te voldoen: winkelbereiding (salade- & sandwichbar, koffiecorner, rotisserie, enz.), servicemodules (pakjes, Bpost, enz.) en themamodules (Belgische producten, bioproducten, enz.).

COMMUNICATIE EN MARKETING

We ontwikkelen doordachte planogrammen, effectieve communicatie, B2B-marketing om je verkoop en marges te verbeteren en B2C-marketing om je klanten aan te trekken, te binden en te behouden.

ONAFHANKELIJK MAAR NIET ALLEEN

Kennismaking met het bedrijf, training, hulp bij het opzetten, ondersteuning bij de opening, follow-up, management en advies, producttraining. We zijn er om je te ondersteunen.

rayon herent

Inkopen bij delfood

Droom je ervan om je eigen bedrijf te openen? Heb je al een eigen bedrijf? Wil je geleverd worden door een dynamisch bedrijf? Kies voor het leveringscontract van delfood! Onze troeven: een assortiment dat speciaal is aangepast aan de lokale behoeften, een modern magazijn en een efficiënte logistiek, en ondersteuning voor uw project.


Getuigenissen

Hier  een getuigenis van enkele zelfstandigen die werken met louis delhaize.

bousval
Lucas, Manager

louis delhaize

Bousval

Ik heb onlangs het management overgenomen van de Louis Delhaize-winkel in Bousval. Ik ben verantwoordelijk voor het winkelmanagement, vooral in de buitendienst, waar ik 3 medewerkers aanstuur. Wat me echt motiveerde in dit project was mijn eigen baas zijn en mijn energie geven aan mijn bedrijf. Ik vind het leuk om verantwoordelijkheden te hebben en initiatief te nemen, en ik ben bezig met het doorvoeren van een aantal veranderingen in de schappen van de winkel. Bestellen bij delfood is heel gemakkelijk. Er wordt 3 keer per week geleverd, dus we hebben altijd de producten die we nodig hebben op het juiste moment.

femme souriante avec l'enseigne day to day by louis delhaize
Tahis, Site manager

Day to Day

Groot-Bijgaarden

Ik werk sinds 2017 met louis delhaize. Wat geweldig is, is dat het contact met de vertegenwoordigers heel gemakkelijk is; als er ook maar het kleinste probleem is, zijn ze er altijd en vinden ze altijd een oplossing om te helpen. De intranetsite is heel goed gedaan, je kunt de status van je leveringen bekijken, een factuur zoeken enz. Het scannen van bestellingen is heel gemakkelijk en er is een grote verscheidenheid aan producten en altijd wel iets nieuws. Wat ik leuk vind aan mijn baan is het managen van een vrij groot team. Ik ben ook competitief ingesteld, dus ik vind het een leuke uitdaging om de cijfers van de winkel op te krikken. Als een nieuw product dat ik net heb toegevoegd goed verkoopt, als een mooie facing resultaat oplevert, enzovoort, geeft dat altijd veel voldoening.

Hugues, Directeur

louis delhaize

Eigenbrakel, Namen, BXL Alma

Ik leid al 14 jaar winkels onder de vlag van Louis Delhaize. Sinds juli 2023 ga ik opnieuw het avontuur aan met een nieuwe winkel in Eigenbrakel. Wat ik leuk vind aan deze job is de diversiteit, het klantencontact, het feit dat ik nieuwe projecten kan ontwikkelen en natuurlijk de onafhankelijkheid maar met een partner die me steunt. Louis Delhaize is een partner die ik kan vertrouwen, die veel transparantie biedt in de samenwerking, maar ook veel autonomie en loyaliteitsaanbiedingen.

Coralie, Manager

louis delhaize

Doornik

Sinds dit jaar ben ik de manager! (noot redactie 2023). Ik heb al eerder restaurants geleid, dus ik hou vooral van het contact met de klant en heb veel aandacht voor zijn behoeften. Wat ik leuk vind aan louis delhaize is de hulp en de beschikbaarheid. Zowel bij de implementatie als bij de commerciële opvolging op het terrein. De ondersteuning is er. De positieve trend in de wekelijkse verkoop geeft me vertrouwen in de toekomst van mijn winkel.

homme prenant une boisson dans un frigo
Jasper, Assistent manager

Day to Day

Kruibeke

“Ik werk sinds 2017 met louis delhaize en het is heel gemakkelijk en snel om met hen samen te werken. Bestellingen en leveringen verlopen altijd heel vlot en als er een probleem zou zijn, wordt dit heel snel afgehandeld door de managers die altijd voor ons klaarstaan en altijd een oplossing vinden. Je kunt de levering volgen op de website, controleren of er een product ontbreekt of gemakkelijk de levering vergelijken met de factuur.

Kimberley, Directeur

louis delhaize

Oosterzele

Mijn avontuur bij Louis Delhaize begon in 2022. Na gewerkt te hebben als manager, met name in een supermarkt, voelde ik dat de tijd was gekomen om voor mezelf te beginnen en mijn eigen bedrijf te runnen. Ik hou ervan om met verse producten te werken en klanten tevreden te stellen. Zelfstandig zijn geeft me een groot gevoel van vrijheid en voldoening. Het grootste voordeel is de vrijheid die Louis Delhaize me geeft om het bedrijf te leiden. Het feit dat louis delhaize een sterk commercieel merk is, gecombineerd met professionele ondersteuning, draagt ook bij tot het succes van ons verhaal. Deze succesvolle samenwerking heeft ons op het idee gebracht om in de nabije toekomst een tweede filiaal te openen. We zijn trots om deel uit te maken van een groeiend Belgisch buurtwinkelconcept.

WIJ BEANTWOORDEN UW VRAGEN

 

 

Hoe word ik een onafhankelijke aannemer van Louis Delhaize?

Het begint allemaal met het indienen van uw aanvraag om uw interesse te tonen om een winkel van Louis Delhaize te worden. Vervolgens wordt er een eerste telefonisch interview georganiseerd om de details van uw project te verduidelijken, of het nu gaat om de overname of de oprichting van een voedingswinkel. Een laatste cruciale stap is het plannen van een vergadering met het verkoopteam van louis delhaize. Tijdens deze vergadering kunt u de mogelijkheden en vereisten die verbonden zijn aan uw project om onafhankelijk te worden in deze specifieke sector grondig onderzoeken. Deze stappen zijn bedoeld om een professionele en efficiënte aanpak te garanderen om uw doel in de voedingssector te bereiken.

ZIJN ER TRAININGEN VOOR TOEKOMSTIGE ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS?

We bieden trainingen op maat van de ervaring van elke kandidaat, gegeven in een van onze filialen. Het belangrijkste doel van deze cursussen is om kandidaten een grondige kennis van het bedrijf en inzicht in alle aspecten van het dagelijkse winkelmanagement te geven.
Je profiteert ook van de voortdurende ondersteuning van je verkoopvertegenwoordiger, vanaf de opening van de winkel tot en met de exploitatie.

IS ER NOG ANDERE TRAINING ALS DE WINKEL EENMAAL OPEN IS?

Onze trainingen zijn ontworpen om te evolueren en aan te passen aan veranderingen in de markt, nieuwe regelgeving en, bovenal, de specifieke behoeften van elke zelfstandige ondernemer, zodat de voortdurende training op maat is.

HOEVEEL MENSEN MOET IK IN DIENST HEBBEN BIJ EEN LOUIS DELHAIZE?

Het aantal mensen dat in dienst is, hangt af van de specifieke activiteiten en diensten die beschikbaar zijn in het verkooppunt. Factoren zoals de omzet, de grootte van de winkel en de extra diensten die je klanten wilt aanbieden, worden door Delfood in aanmerking genomen om je te helpen berekenen hoeveel personeel er nodig is om de winkel te runnen.

WELKE PERSOONLIJKHEID MOET EEN ONAFHANKELIJKE LOUIS DELHAIZE HEBBEN?

Onze Louis Delhaize-zelfstandigen hebben de mentaliteit van een gepassioneerde detailhandelaar, een echte ondernemer. Naast het hebben van een nette, schone winkel hangt het succes af van het contact met klanten, beleefdheid en een glimlach. Betrokkenheid bij de omgeving is ook een van de sleutels tot succes.

WAT ZIJN DE UITDAGINGEN VOOR EEN ONAFHANKELIJKE LOUIS DELHAIZE?

Een kwaliteitsniveau handhaven dat de reputatie van ons merk waardig is
Het concept van Louis Delhaize respecteren.
De omzet en de rentabiliteit van de winkel verhogen.
Een andere mogelijke uitdaging: meerdere winkels succesvol beheren.

U HEBT AL EEN BUURTWINKEL, WAAROM ZOU U ZICH AANSLUITEN BIJ HET CONCEPT VAN LOUIS DELHAIZE?

louis delhaize biedt een flexibel concept dat u toelaat ons voorstel te combineren met uw project. Of uw winkel zich nu in een landelijk, stedelijk of afgelegen gebied bevindt, wij passen ons aan uw omgeving aan.
Onafhankelijk contractant worden bij louis delhaize betekent werken in een klein, hecht, vriendelijk en klantgericht team.
In de kleine gemakssector maakt klantenservice echt het verschil.
De verbintenis met louis delhaize wordt aangegaan via een affiliatiecontract.
Door te kiezen voor het merk louis delhaize, kiest u voor de beste partner voor uw convenience- of mobiliteitswinkel:
Sinds 1875 hebben we zelfstandige ondernemers succesvol begeleid op de weg naar succes.
U behoudt uw onafhankelijkheid terwijl u profiteert van de ondersteuning van een centrale organisatie.
Onze efficiënte logistieke, verkoop- en marketingafdelingen staan tot uw beschikking als zelfstandige ondernemer om van uw succes een prioriteit te maken.

EEN AANVRAAG INDIENEN OM EEN LOUIS DELHAIZE-WINKEL TE OPENEN?

Wil je een louis delhaize onafhankelijke aannemer worden? Vul het formulier hiernaast in en stuur ons je contactgegevens, CV en wat jou motiveert!

Drop files here or
Accepted file types: png, jpg, gif, pdf, docx, Max. file size: 10 MB.

    Heb je een vraag? Neem contact met ons op

    Bij delfood is nabijheid onze zaak