Werken bij louis delhaize

Of je nu wilt werken in onze winkels, ons distributiecentrum of op de verschillende afdelingen van ons hoofdkantoor, er is zeker een baan die bij jouw profiel past! Bekijk onze vacatures, kom bij ons werken en maak deel uit van een winnend team!

Al onze aanbiedingen

Montignies-Sur-Sambre louis delhaize

Vertegenwoordiger (v/m/x)

Kessel Lo louis delhaize

Polyvalente medewerkers (v/m/x)

Voor onze winkel, zijn we dringend op zoek naar twee gemotiveerde polyvalente medewerk(st)ers om samen binnen onze ploeg mee te werken.

Kessel Lo louis delhaize

Assistent-gerant (v/m/x)

We zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent-gerant voor onze louis delhaize- winkel van Kessel Lo.

Montignies-Sur-Sambre louis delhaize

Team leader (v/m/x)

Maakt deel uit van het logistieke managementteam

Spontane kandidatuur

Als de aangeboden functies niet perfect aansluiten bij uw profiel, aarzel niet om ons een spontane kandidatuur te sturen

De waarden van louis

De kernwaarden van louis delhaize zijn de essentiële pijlers van haar engagement tegenover haar klanten, medewerkers en de maatschappij in haar geheel.

Klantgericht

Wij stellen de klant centraal bij onze activiteiten.
Wij luisteren naar de klanten en vinden samen met hen de beste oplossingen.
Wij zoeken onophoudelijk naar antwoorden op de behoeften van de markt en van onze
klanten.
Wil brengen onze klanten enthousiasme en optimisme.

Respect

Wij respecteren onszelf.
Wij respecteren de anderen en behandelen hen zoals we zelf behandeld willen worden.
Wij respecteren het milieu.
Wij zetten ons duurzaam in voor de volgende generaties.

Ploeggeest

Wij werken samen binnen het team.
Wij werken efficient samen met de andere teams.
Wij geven blijk van een open geest in alle omstandigheden.

Resultaatgericht

We stellen alles in het werk om onze resultaten te bereiken en te verbeteren.
We hebben aandacht voor elke uitgave.
Wij werken aan de continuïteit van de onderneming op lange termijn.

Veiligheid

Wij leven de veiligheidsprocedures na die van kracht zijn in de onderneming op het vlak van bescherming en welzijn op het werk.
Wij zijn onverbiddelijk wat betreft de regels op het vlak van voedselveiligheid.
Wij stellen alles in het werk om de bescherming en integriteit van onze systemen te vrijwaren.
Wij passen ons aan de normen aan om de gezondheid en de veiligheid van onze klanten te verzekeren.

Gepassioneerd

Wij zin gepassioneerd door onze klanten en door de diensten die wij hen bieden.
Wij zijn gepassioneerd door voeding en wij zijn een inspiratiebron voor de anderen.
Wi innoveren dankzij onze nieuwsgierigheid en onze creativiteit.

Strengheid

Wij staan garant voor het te leveren kwaliteitsniveau.
Wi geven blijk van precisie en discipline.
Wij leren uit onze fouten zodat we ons constant verbeteren.
Wij zijn veeleisend voor onszelf zodat we steeds beter zijn.

Getuigenissen

Wat onze medewerkers vinden van hun job bij louis delhaize!

employé de bureau
Martin, HR Officer

Hoofdkantoor

Montignies-sur-Sambre

 

“Ik maak al iets meer dan 4 jaar deel uit van het HR-team van louis delhaize waar ik de functie van HR Officer vervul. Het is een super gevarieerde baan! Ik verzorg de werving, opleiding, HR-statistieken en andere administratieve taken. Ik heb geen tijd om me te vervelen, elke dag is anders en dat vind ik juist leuk! Daarnaast hebben we de kans om te werken in een familiale sfeer waarbij we niet het gevoel hebben een nummer te zijn, iedereen op zijn plaats. »

employée de bureau
Marie-Agnès, Boekhouder

Hoofdkantoor

Montignies-sur-Sambre

“Ik werk al ruim 41 jaar binnen de louis delhaize groep! Tijdens mijn carrière op de financiële afdeling heb ik de kans gehad om veel vaardigheden te verwerven die verband houden met het beroep van boekhouder. Ook heb ik mijn kennis van het Nederlands kunnen verbeteren en dagelijks kunnen oefenen. Wat ik waardeer aan mijn werk is de diversiteit aan taken die ik gedurende mijn hele carrière heb kunnen uitvoeren,  veel collega’s heb kunnen ontmoeten, verschillende soorten management heb ervaren en dat ik heb kunnen genieten van permanente scholing. volgend op de evolutie van mijn beroep. »
femme souriante avec l'enseigne day to day by louis delhaize
Tahis, Site manager

Day to Day

Groot-Bijgaarden

“Sinds 2017 werk ik bij louis delhaize. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is het contact met de klanten, hen op hun gemak stellen in de winkel en ze tevreden zien over de aangeboden diensten van mijn medewerkers of ons gevarieerde assortiment. Het geeft voldoening. Ook hou ik van het aansturen van een team en de dagelijkse uitdaging om goede verkoopcijfers te behalen. Het feit gelegen te zijn aan een snelweg brengt veel dynamiek met zich mee, er is een grote doorgang van personen, bussen met toeristen en supporters, we moeten verschillende talen spreken met klanten, het is heel gevarieerd.”

Thomas, Werknemer

Magazijn

Montignies-Sur-Sambre

“Al sinds 17 jaar maak ik deel uit van het team van het bedrijf Delfood, een ervaring die mij de mogelijkheid heeft geboden om een diversiteit aan vaardigheden en een grote veelzijdigheid te verwerven. Het zijn juist deze aspecten die mijn werk zo verrijkend maken.

Mijn rol binnen het bedrijf omvat verschillende verantwoordelijkheden, variërend van de nauwkeurige voorbereiding van bestellingen in verschillende toegewezen zones (droog, tabak, multi-lots met bijzondere aandacht voor details) tot de ontvangst van goederen. Bovendien ben ik ook bevoegd om de heftruck te gebruiken voor het aanvullen van werkplekken en het opnieuw op voorraad leggen van goederen. Deze veelzijdigheid stelt mij in staat om op een significante wijze bij te dragen aan de soepelheid van de operationele processen.

Een essentieel element dat bijdraagt aan het plezier van mijn professionele ervaring is de familiaire en samenwerkende sfeer binnen het bedrijf. Solidariteit en samenwerking tussen collega’s zijn fundamentele waarden die onze effectiviteit versterken en een positieve werkomgeving creëren.”

homme prenant une boisson dans un frigo
Jasper, Assistant manager

Day to Day

Kruibeke

“Sinds 2017 werk ik als assistent-manager,  ik help dus dagelijks  mee met het beheren van het hele verkooppunt. Het leukste aan mijn werk vind ik het administratief beheer van de winkel. Ik voer echter nog veel meer verschillende taken uit, zoals bestellingen, leveringen ontvangen en controleren, inrichten van de winkels, enz. Ook houd ik van het contact met mijn collega’s, een goed team maakt het werk makkelijker. Wat ik ook leuk vind, is het helpen van klanten en het zien van hun glimlach als ze vinden wat ze zoeken. Omdat we op de snelweg zitten, komen er veel toeristen langs, ook wel prettig.”

 

femme blonde à la caisse
Joanita, Beheerder

louis delhaize

Antwerpen, Nasaustraat

 

“Ik ben in 2014 begonnen als uitzendkracht bij louis delhaize en heb me daarna opgewerkt tot beheerder. Wat ik leuk vind aan mijn baan is de afwisseling in taken, het sociale contact met klanten en natuurlijk mijn leuke collega’s! Het voordeel van werken bij louis delhaize is dat we een echte buurtwinkel zijn, we hebben meer direct contact met onze klanten, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind, het is een extra service die we kunnen bieden. Ook is het positief om in een klein team te werken, waardoor we heel eensgezind zijn en de werksfeer altijd prettig en stimulerend is. Na 10 jaar kom ik nog steeds met plezier naar mijn werk.”

femme blonde posant dans un rayon du magasin louis delhaize
Delphine, beheerder

louis delhaize

De Pinte

“Sinds 2011 werk ik bij louis delhaize. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het gevarieerd is en dat elke dag anders is. Ook het contact met klanten en collega’s maakt het werk leuk. In 12 jaar ben ik geen enkele dag tegen mijn wil naar mijn werk gekomen! Het voordeel van werken bij louis delhaize is dat je echte ondersteuning krijgt als je een probleem hebt en dat er af en toe bijscholing is. “.

Werken bij Louis Delhaize

Wil je deel uitmaken van het geweldige Louis Delhaize-team?

Vul het formulier hiernaast in en stuur ons je contactgegevens, CV en wat jou motiveert!

Drop files here or
Accepted file types: png, jpg, gif, pdf, docx, Max. file size: 10 MB.

    EEN LOUIS DELHAIZE OPENEN

    HET VERHAAL VAN LOUIS DELHAIZE