Werken bij louis delhaize

Of je nu wilt werken in onze winkels, ons distributiecentrum of op de verschillende afdelingen van ons hoofdkantoor, er is zeker een baan die bij jouw profiel past! Bekijk onze vacatures, kom bij ons werken en maak deel uit van een winnend team!

Al onze aanbiedingen

Montignies-Sur-Sambre louis delhaize

Assistent marketing & communicatie (M/V/X)

Op de afdeling Marketing en communicatie.

Spontane kandidatuur

Als de aangeboden functies niet perfect aansluiten bij uw profiel, aarzel niet om ons een spontane kandidatuur te sturen

Getuigenissen

Wat onze medewerkers vinden van hun job bij louis delhaize!

employé de bureau
Martin, HR Officer

Hoofdkantoor

Montignies-sur-Sambre

 

“Ik maak al iets meer dan 4 jaar deel uit van het HR-team van louis delhaize waar ik de functie van HR Officer vervul. Het is een super gevarieerde baan! Ik verzorg de werving, opleiding, HR-statistieken en andere administratieve taken. Ik heb geen tijd om me te vervelen, elke dag is anders en dat vind ik juist leuk! Daarnaast hebben we de kans om te werken in een familiale sfeer waarbij we niet het gevoel hebben een nummer te zijn, iedereen op zijn plaats. »

employée de bureau
Marie-Agnès, Boekhouder

Hoofdkantoor

Montignies-sur-Sambre

“Ik werk al ruim 41 jaar binnen de louis delhaize groep! Tijdens mijn carrière op de financiële afdeling heb ik de kans gehad om veel vaardigheden te verwerven die verband houden met het beroep van boekhouder. Ook heb ik mijn kennis van het Nederlands kunnen verbeteren en dagelijks kunnen oefenen. Wat ik waardeer aan mijn werk is de diversiteit aan taken die ik gedurende mijn hele carrière heb kunnen uitvoeren,  veel collega’s heb kunnen ontmoeten, verschillende soorten management heb ervaren en dat ik heb kunnen genieten van permanente scholing. volgend op de evolutie van mijn beroep. »
femme souriante avec l'enseigne day to day by louis delhaize
Tahis, Site manager

Day to Day

Groot-Bijgaarden

“Sinds 2017 werk ik bij louis delhaize. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is het contact met de klanten, hen op hun gemak stellen in de winkel en ze tevreden zien over de aangeboden diensten van mijn medewerkers of ons gevarieerde assortiment. Het geeft voldoening. Ook hou ik van het aansturen van een team en de dagelijkse uitdaging om goede verkoopcijfers te behalen. Het feit gelegen te zijn aan een snelweg brengt veel dynamiek met zich mee, er is een grote doorgang van personen, bussen met toeristen en supporters, we moeten verschillende talen spreken met klanten, het is heel gevarieerd.”

homme prenant une boisson dans un frigo
Jasper, Assistant manager

Day to Day

Kruibeke

“Sinds 2017 werk ik als assistent-manager,  ik help dus dagelijks  mee met het beheren van het hele verkooppunt. Het leukste aan mijn werk vind ik het administratief beheer van de winkel. Ik voer echter nog veel meer verschillende taken uit, zoals bestellingen, leveringen ontvangen en controleren, inrichten van de winkels, enz. Ook houd ik van het contact met mijn collega’s, een goed team maakt het werk makkelijker. Wat ik ook leuk vind, is het helpen van klanten en het zien van hun glimlach als ze vinden wat ze zoeken. Omdat we op de snelweg zitten, komen er veel toeristen langs, ook wel prettig.”

 

femme blonde à la caisse
Joanita, Beheerder

louis delhaize

Antwerpen, Nasaustraat

 

“Ik ben in 2014 begonnen als uitzendkracht bij louis delhaize en heb me daarna opgewerkt tot beheerder. Wat ik leuk vind aan mijn baan is de afwisseling in taken, het sociale contact met klanten en natuurlijk mijn leuke collega’s! Het voordeel van werken bij louis delhaize is dat we een echte buurtwinkel zijn, we hebben meer direct contact met onze klanten, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind, het is een extra service die we kunnen bieden. Ook is het positief om in een klein team te werken, waardoor we heel eensgezind zijn en de werksfeer altijd prettig en stimulerend is. Na 10 jaar kom ik nog steeds met plezier naar mijn werk.”

femme blonde posant dans un rayon du magasin louis delhaize
Delphine, beheerder

louis delhaize

De Pinte

“Sinds 2011 werk ik bij louis delhaize. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het gevarieerd is en dat elke dag anders is. Ook het contact met klanten en collega’s maakt het werk leuk. In 12 jaar ben ik geen enkele dag tegen mijn wil naar mijn werk gekomen! Het voordeel van werken bij louis delhaize is dat je echte ondersteuning krijgt als je een probleem hebt en dat er af en toe bijscholing is. “.

femme dans un rayon de fruits et légumes chez louis delhaize
Dorien, Verkoopster

louis delhaize

Antwerpen, Nasaustraat

 

“Sinds 2021 werk ik bij louis delhaize. Wat ik leuk vind is onder andere het sociale contact met klanten. Elke dag help ik mensen die iets nodig hebben en dat geeft een goed gevoel. Ook de sfeer tussen de collega’s vind ik erg leuk. Ik ben altijd in aanraking geweest met voeding en ik werk graag in deze sector. Het voordeel van werken bij louis delhaize zijn de werktijden. Door in teamverband te werken, heb ik doordeweeks tijd voor mijn persoonlijke bezigheden. Voor mensen die kinderen hebben, kan dit erg handig zijn. De louis delhaize-winkels zijn vaak kleine buurtwinkels, waardoor er een prettige en intieme werksfeer ontstaat. We werken in een stad, maar hebben het gevoel dat we in een dorp zijn. “.

Werken bij louis delhaize

Wil jij deel uitmaken van het geweldige louis delhaize-team?

Vul het formulier hiernaast in om ons uw contactgegevens, uw CV en uw motivatie te laten kennen!

Drop files here or
Accepted file types: png, jpg, gif, pdf, docx, Max. file size: 10 MB.

    Onze waarden 
& de geschiedenis van louis delhaize