De snelste weg naar je boodschappen

TOP PROMO VAN DE WEEK

Van 19/06 tot 25/06/2024

Beleef de Euro met ons!

Collect & Win Euro 2024

HET MAG

Summer grill

Voor alle BBQ-FANS !

plat préparé louis

Het merk louis

Ontdek het merk louis, een assortiment bestaande uit meer dan 1.300 Belgische kwaliteitsproducten. Verse producten, klaar om van te genieten en makkelijk mee te nemen voor ieder moment van de dag: ontbijt, lunch of middagmaal. Maar ook een heleboel mogelijkheden voor aperitieven, snacks, desserts, …U vindt er ook basisproducten zoals brood, kaas of vleeswaren. En vele anderen…


collaborateurs louis delhaize

Wie zijn wij ?

Met een geschiedenis van meer dan 145 jaar biedt de groep louis delhaize een concept van buurtwinkels die aan ieders dagelijkse behoeften voldoen. Het bedrijf is aanwezig in heel België en heeft als missie de consument te voorzien van kwalitatieve, verse producten voor elk moment van de dag en tegen een betaalbare prijs. Ontdek hier de waarden en geschiedenis ervan.

collaborateur louis delhaize

Een louis delhaize openen

Heeft u er altijd van gedroomd om uw eigen bedrijf te openen? Wat uw profiel ook is, wij staan ​​aan uw zijde om van uw project een succes te maken. Geniet van de reputatie van ons groeiend merk op de Belgische markt en van concepten die tegemoetkomen aan alle huidige en toekomstige behoeften in lokale handel en mobiliteit.