Gekleurde Lenterolletjes met Pindasaus

Eenvoudig

15 min

4

  • Rijstpapier

  • Sla of jonge bladgroenten

  • Wortelen, julienne gesneden

  • Komkommer, julienne gesneden

  • Mango, in reepjes

  • Avocado, in plakjes

  • Rode kool, fijn gesneden

  • Menthe fraiche

  • Voor de saus: 3 eetlepels pindakaas

  • 1 eetlepel hoisinsaus

  • 2 theelepels sojasaus

  • 1 theelepel bruine suiker

  • Sap van een halve limoen

  • Warm water (om de consistentie aan te passen)

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt (optioneel)

  • 01

    Bereid de ingrediënten: Was en snijd de groenten en fruit.

  • 02

    Week het rijstpapier: Dompel elk vel rijstpapier in warm water tot het soepel is.

  • 03

    Stel de rolletjes samen: Leg op elk vel rijstpapier een beetje sla, gevolgd door wortelen, komkommer, mango, avocado, rode kool en munt. Rol stevig op.

  • 04

    Bereid de saus: Meng de pindakaas, hoisinsaus, sojasaus, suiker, limoensap en warm water tot een gladde consistentie. Voeg de knoflook toe als je die gebruikt.

  • 05

    Serveer: Snijd de rolletjes indien gewenst en serveer met de saus.