Eenvoudig
15 min
4
Rijstpapier
Sla of jonge bladgroenten
Wortelen, julienne gesneden
Komkommer, julienne gesneden
Mango, in reepjes
Avocado, in plakjes
Rode kool, fijn gesneden
Menthe fraiche
Voor de saus: 3 eetlepels pindakaas
1 eetlepel hoisinsaus
2 theelepels sojasaus
1 theelepel bruine suiker
Sap van een halve limoen
Warm water (om de consistentie aan te passen)
1 teentje knoflook, fijngehakt (optioneel)
Bereid de ingrediënten: Was en snijd de groenten en fruit.
Week het rijstpapier: Dompel elk vel rijstpapier in warm water tot het soepel is.
Stel de rolletjes samen: Leg op elk vel rijstpapier een beetje sla, gevolgd door wortelen, komkommer, mango, avocado, rode kool en munt. Rol stevig op.
Bereid de saus: Meng de pindakaas, hoisinsaus, sojasaus, suiker, limoensap en warm water tot een gladde consistentie. Voeg de knoflook toe als je die gebruikt.
Serveer: Snijd de rolletjes indien gewenst en serveer met de saus.