Geitenkaassalade, druiven en walnoten

Gemakkelijk

25 min

4

  • 200 g jonge scheuten

  • 3 handenvol druiven, groen en rood of zwart

  • 125 g geitenkaasblokjes

  • walnoot pitten

  • olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper

  • 01

    Was en draai de jonge slascheuten droog.. Stel geheel naar eigen wens samen: babyspinazie, waterkers, tarwesalade, eikenblad… een mix van verschillende salades is altijd lekker.

  • 02

    Spoel de druiven af ​​en halveer ze in de lengte voor extra smaak.

  • 03

    Snijd het geitenkaasblokje in dunne plakjes.

  • 04

    Stel de borden samen met salade, druiven, geitenkaas en voeg de gemalen walnootpitten toe.

  • 05

    Het enige dat overblijft, is naar eigen smaak kruiden! We raden 3 eetlepels balsamicoazijn, zout en peper en een scheutje olijfolie aan om de pep en evenwichtige smaken op het bord te brengen.