Bunny met spinazie

Eenvoudig

45 min

4

  • 2 rollen bladerdeeg

  • 200 g diepgevroren gehakte spinazie, ontdooid en uitgelekt

  • 150 g verse kaas

  • 60 g geraspte parmezaan

  • 120 g geraspte mozzarella

  • 2 teentjes look, gesnipperd

  • 1/2 kl uienpoeder

  • 1/4 kl chilipoeder

  • 1 kl gedroogde oregano

  • 1 ei

  • Zout en peper

  • 01

    Doe de spinazie, de verse kaas en de look in een braadpan op een matig vuur. Kruid met zout, uienpoeder, chilipoeder, peper en de gedroogde oregano. Meng.

  • 02

    Voeg weg van het vuur de parmezaan en de mozzarella toe.

  • 03

    Rol het eerste vel bladerdeeg uit. Snij de hoofdcirkel uit met behulp van een bord. Gebruik de rest van het deeg om de oren te vormen. Leg op bakpapier.

  • 04

    Rol het tweede vel bladerdeeg uit en snij in 12 gelijke driehoekjes. Rol ze op om 12 croissants te maken en leg ze op de rand van de hoofdcirkel.

  • 05

    hoofdcirkel. 5. Leg de bereiding in het midden van de hoofdcirkel. Voeg een beetje garnituur toe in het midden van de oren.

  • 06

    Strijk in met eigeel.

  • 07

    Laat ongeveer 20 minuten bakken in een oven van 180°C.