Eenvoudig
45 min
4
2 rollen bladerdeeg
200 g diepgevroren gehakte spinazie, ontdooid en uitgelekt
150 g verse kaas
60 g geraspte parmezaan
120 g geraspte mozzarella
2 teentjes look, gesnipperd
1/2 kl uienpoeder
1/4 kl chilipoeder
1 kl gedroogde oregano
1 ei
Zout en peper
Doe de spinazie, de verse kaas en de look in een braadpan op een matig vuur. Kruid met zout, uienpoeder, chilipoeder, peper en de gedroogde oregano. Meng.
Voeg weg van het vuur de parmezaan en de mozzarella toe.
Rol het eerste vel bladerdeeg uit. Snij de hoofdcirkel uit met behulp van een bord. Gebruik de rest van het deeg om de oren te vormen. Leg op bakpapier.
Rol het tweede vel bladerdeeg uit en snij in 12 gelijke driehoekjes. Rol ze op om 12 croissants te maken en leg ze op de rand van de hoofdcirkel.
hoofdcirkel. 5. Leg de bereiding in het midden van de hoofdcirkel. Voeg een beetje garnituur toe in het midden van de oren.
Strijk in met eigeel.
Laat ongeveer 20 minuten bakken in een oven van 180°C.