Hartverwarmende Gnocchi gratin

Eenvoudig

40 min

4

  • 400 g aardappelgnocchi

  • 1 pompoen, in kleine blokjes gesneden

  • 20 cl room

  • 1 ui, fijngesnipperd

  • 2 teentjes knoflook

  • 1 el olie

  • 150 g feta

  • Salieblaadjes

  • Olijfolie

  • Zout en peper naar smaak

  • 01

    Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, pompoen, salie en knoflook toe en bak tot de pompoen zacht is.

  • 02

    Pureer het mengsel met de room. Breng op smaak met zout en peper.

  • 03

    Kook de gnocchi volgens de verpakking. Giet af en meng door de pompoenpuree. Schep het mengsel in een ovenschaal

  • 04

    Verkruimel de feta eroverheen.

  • 05

    Grill het gerecht onder de grill gedurende 5 minuten.

  • 06

    Serveer met extra salieblaadjes, versgemalen peper en een scheutje olijfolie.