Pizza 4 seizoenen

Eenvoudig

25 min

4

  • 1 kant-en-klare pizzabodem

  • 150 g tomatensaus

  • 200 g geraspte mozzarella

  • 100 g ham in stukjes

  • 100 g gesneden champignons

  • 100 g artisjokharten in kwarten

  • 50 g zwarte olijven

  • 1 eetlepel olijfolie

  • Zout, peper, gedroogde oregano

  • 01

    Verwarm de oven voor op 220°C en leg de pizzabodem op een bakplaat.

  • 02

    Verspreid de tomatensaus over de bodem, laat een rand van 1 cm vrij.

  • 03

    Beleg de pizza met ham, champignons, artisjokharten en olijven.

  • 04

    Verdeel de mozzarella, besprenkel met olijfolie, zout, peper en oregano.

  • 05

    Bak gedurende 12 tot 15 minuten tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.