Gemakkelijk
15 min
20 min
4
3 kipfilets, in reepjes gesneden
1 pakje rijstvermicelli
2 eetlepels sesamolie
3 eetlepels plantaardige olie
2 kleine uien, in plakjes gesneden
1 broccoli, in kleine roosjes gesneden
3 wortels, in partjes gesneden
Zout peper
1 kopje kippenbouillon
1 teentje geperste knoflook
2 eetlepels sojasaus
1 theelepel sesamolie
Kook de vermicelli in een pan met kokend water volgens de instructies op de verpakking. Giet af, voeg de sesamolie toe, meng en zet opzij.
Bak de kipreepjes in een wok, breng de kip op smaak en voeg de uien, broccoliroosjes en wortels toe. Laat ongeveer 10 minuten bakken.
Meng de ingrediënten voor de saus in een grote kom.
Voeg de vermicelli en de saus toe aan de kip- en groentewok, meng alles door elkaar en bak nog 5 minuten en serveer warm.