Rundsburger met zongedroogde tomaat & pesto

Eenvoudig

20 min

15 min

4

  • 4 hamburgerbroodjes

  • 4 runderhamburgers (±150 g per stuk)

  • 8 zongedroogde tomaten in olie

  • 1 handje rucola

  • 4 el pesto (basilicum of rucola)

  • 1 rode ui (optioneel)

  • Zout, peper

  • 01

    Verwarm de barbecue. Grill de hamburgers enkele minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid. Kruid met zout en peper.

  • 02

    Rooster intussen de broodjes lichtjes op de grill.

  • 03

    Bestrijk de onderste helft van elk broodje met 1 el pesto.

  • 04

    Leg er reepjes zongedroogde tomaat op, dan het warme vlees.

  • 05

    Voeg wat rucola toe en eventueel schijfjes rode ui.

  • 06

    Sluit het broodje en serveer meteen.