Schnitzel végé met zoete aardappelpuree

Eenvoudig

45 min

4

  • 3 grote zoete aardappelen

  • 50 g boter

  • 100 ml melk

  • Een snufje nootmuskaat

  • Zout en peper naar smaak

  • 2 schnitzels veggie

  • Mengeling van sla soorten (bijv. mesclun)

  • Champignons

  • Zoete aardappelblokjes

  • Een partje citroen

  • 01

    Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in gezouten water in ongeveer 15 minuten gaar. Giet af.

  • 02

    Doe de zoete aardappelen terug in de pan, voeg de boter en melk toe en maak er puree van. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

  • 03

    Verwarm de vegetarische schnitzels volgens de verpakking.

  • 04

    Serveer met gebakken champignons en zoete aardappelblokjes, een beetje mengeling van sla soorten en een partje citroen.