Rigatoni van boerenworst en venkel

Gemakkelijk

25 min

4

  • 3 boerenworsten

  • 400 gr Rigatoni

  • 1 mooie venkel

  • een paar zwarte olijven zonder pit

  • tomatensaus

  • 3 takjes rozemarijn

  • Parmezaanse kaas

  • zout, peper naar smaak

  • 01

    Snijd de venkel in 2, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes. Snijd de worstjes in plakjes en rasp de parmezaan.

  • 02

    Bak de venkel bruin in een beetje olijfolie. Zet weg.

  • 03

    Bak de worstjes goudbruin en voeg dan de venkel, tomatensaus en rozemarijn toe.

  • 04

    Kook water om je pasta al dente te koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • 05

    Meng de pasta met het worst-venkelmengsel, garneer met zwarte olijven en bestrooi met vers geraspte parmezaan.