Eenvoudig
65 min
4
1 kleine butternut squash
150 g quinoa
1 ui, fijngesnipperd
1 rode paprika, in kleine blokjes
1 courgette, in kleine blokjes
2 teentjes knoflook
50 g pecannoten
2 el olijfolie
1 tl komijn poeder
1 tl paprikapoeder
Zout & peper naar smaak
Snijd de butternut squash doormidden en verwijder de zaden. Maak met een mes een ruitpatroon in het vruchtvlees. Bestrijk de binnenkant met olijfolie, zout en peper.
Bak de butternut squash in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten. Houd warm.
Kook de quinoa volgens de verpakking. Zet apart.
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de komijn en paprika toe en bak kort. Voeg de ui, knoflook en groenten toe en bak ongeveer 10 minuten tot de groenten zacht zijn. Meng de
Meng de gekookte quinoa en pecannoten door de groenten. Breng op smaak met zout en peper.
Vul de butternut squash met het mengsel en geniet!