Aardappelslaatje met mosterd op oude wijze

Eenvoudig

35 min

4

  • 500 g aardappelen, gewassen en in 2 gesneden

  • 2 takjes selder, fijngesneden

  • 1 sjalot, gesnipperd

  • 2 el mosterd op oude wijze

  • 1 el witte wijnazijn

  • 3 el olijfolie

  • Peper en zout

  • 01

    Kook de aardappelen.

  • 02

    PMaak de vinaigrette: meng de mosterd op oude wijze, de wittewijnazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  • 03

    Meng in een grote slakom de nog lauwe aardappelen met de sjalot, de fijngesneden selder en de vinaigrette

  • 04

    Omhul alle ingrediënten.

  • 05

    Laat het slaatje minstens 30 minuten rusten in de koelkast.

  • 06

    Garneer net voor het opdienen met platte peterselie