Mini-madeleines met parmezaan et rozemarijn

Gemakkelijk

20 min

15 min

20 mini madeleines

  • 2 eieren

  • 80 g bloem

  • 1/2 zakje bakpoeder

  • 50 g gesmolten boter

  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 tl gehakte verse rozemarijn

  • 5 cl melk

  • Peper en zout

  • 01

    Klop de eieren in een kom los met de melk.

  • 02

    Zeef de bloem en het bakpoeder boven de kom en roer er de gesmolten boter, de Parmezaanse kaas en de rozemarijn door. Breng op smaak met peper en zout.

  • 03

    Vul mini-madeleinevormpjes voor 3/4 met dit deeg.

  • 04

    Bak 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C, tot de madeleines goudbruin zijn.

  • 05

    Laat afkoelen en haal uit de vorm.