Toasts met champignons

Eenvoudig

35 min

2

  • 1 dikke plak boerenbroo

  • 300 g champignons

  • 1 teentje knoflook

  • 100 ml dikke zure room

  • 1 el grove mosterd

  • 1 biologische citroen

  • Een paar takjes peterselie

  • 1 el olie

  • Zout en peper naar smaak

  • 01

    Wrijf de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.

  • 02

    Verhit de olie en bak de champignons met de knoook. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart.

  • 03

    Meng de zure room met de mosterd. Voeg wat citroenzeste en een theelepel citroensap toe.

  • 04

    Rooster de plakken brood.

  • 05

    Bestrijk elke plak brood met de mosterdcrème en leg een royale portie gebakken champignons erop.

  • 06

    Strooi er gehakte peterselie over en voeg wat extra citroenzeste toe.