Eenvoudig
15 min
1
ingrediënten hamburger : 1 hamburgerbroodje
2 plakjes spek
1 vleesburger louis
1 plakje cheddar
1 handvol waterkers
Een paar eikenbladslablaadjes
Een paar plakjes tomaat
Hamburger saus: 1 eierdooier
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel witte azijn
1 eetlepel suiker
Sel et poivre au goût
zonnebloemolie
Was de salade en snijd een sappige tomaat in plakjes.
Verwarm je pan voor en bak de bacon knapperig. Grill de burger naar wens, medium of saignant.
Maak de hamburgersaus door het ei, de mosterd, witte azijn, suiker en zout en peper te mengen. Klop krachtig en druppel geleidelijk de olie erbij, de emulsie zal zich vormen en je saus een romige textuur geven.
Verwarm de hamburgerbroodjes 3 minuten op 180 graden.
Voeg de ingrediënten en saus toe aan de burger, sluit je burger en geniet!