Lenteslaatje met zalm en yoghurtdressing

Eenvoudig

25 min

4

  • 200g veldsla

  • 100g erwtjes

  • 1 komkommer in kleine blokjes

  • 200g gerookte zalm

  • 10 kerstomaatjes

  • 1 citroen

  • 100gr Griekse yoghurt

  • 1 el olijfolie

  • 1 kl bieslook, fijngehakt

  • Peper en zout

  • 01

    Was de veldsla en zwier hem droog. Was de kerstomaten en snij ze in 4.

  • 02

    Kook de erwtjes 2 minuten in gezouten kokend water. Laat uitlekken en koel af onder koud water.

  • 03

    Snij de gerookte zalm in fijne reepjes

  • 04

    Dresseer de borden met alle ingrediënten.

  • 05

    Maak de dressing: meng de Griekse yoghurt met de olijfolie, het sap van een citroen en de fijngehakte bieslook. Kruid met peper en zout. Doe de yoghurtdressing over het slaatje en geniet!