Shepherd’s pie in ’t mini

Gemiddeld

65 min

6

  • 500 g rundergehakt

  • 800 g aardappelen

  • 20 g boter

  • 15 cl melk

  • 1 ui

  • 1 wortel

  • 1 el tomatenpuree

  • 2 el olijfolie

  • 3 tl worcestersaus

  • Zout, peper en paprikapoeder

  • Enkele gehakte hazelnoten

  • 01

    Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water. Stamp ze met de boter, melk, zout, peper en een beetje paprikapoeder tot een gladde puree.

  • 02

    Fruit de fijngesnipperde ui en de in schijfjes gesneden wortel in een koekenpan met olijfolie. Voeg het vlees, de tomatenpuree en de worcestersaus toe. Laat 15 minuten sudderen.

  • 03

    Schep een laagje gehakt en dan puree in aperitiefglaasjes.

  • 04

    Bestrooi met gehakte hazelnoten en serveer.