Dip van sardines met dragon

Makkelijk

10 min

4 tot 6

  • 2 blikjes sardines in olijfolie

  • 100 g verse kaas (Philadelphia of soortgelijk)

  • 1 tl mosterd

  • 1 el citroensap en -rasp

  • 1 kleine sjalot

  • Enkele takjes verse dragon

  • 1 tl gedroogde dragon

  • Zout en zwarte peper

  • 01

    Laat de sardines lichtjes uitlekken.

  • 02

    Snipper de sjalot en hak de dragon fijn.

  • 03

    Prak de sardines in een kom met een vork.

  • 04

    Voeg de verse kaas, mosterd, het citroensap en -rasp, de sjalot en de verse en gedroogde dragon toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng goed tot een gladde massa

  • 05

    Zet in de koelkast tot het moment dat je alles serveert.

  • 06

    Tip Schep de dip in gerecycleerde bokalen zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen voor een picknick.