Day to Day: nieuwe winkels 100% mobiliteit

In de wereld van vandaag is mobiliteit erg belangrijk geworden en brengen we soms veel tijd onderweg door! Of u nu op zakenreis bent of voor uw plezier onderweg bent, het is altijd fijn om op elk moment van de dag gemakkelijk toegang te hebben tot verse producten. Dit is waar Day to Day om de hoek komt te kijken, ons nieuwe concept van winkels die 100% gewijd zijn aan mobiliteit door een praktische, gemakkelijke en moderne ervaring te bieden voor uw tussenstops onderweg.

day to day by louis delhaize magasins 100% mobilité

Winkels 100 % moderne mobiliteit en praktisch

Day to Days zijn moderne, zorgvuldig gepositioneerde tijdelijke winkels langs populaire reisroutes. Hiermee kunt u snel en efficiënt een tussenstop maken. Geen omwegen meer, tijdverspilling of belemmerd worden in uw voedingsvoorkeuren. Day to Day is er om aan uw behoeften te voldoen.

Day to Day, het 100% mobiliteitswinkelconcept, speciaal ontworpen voor reizigers, biedt een unieke oplossing waarmee u overal toegang heeft tot een compleet assortiment verse producten en essentiële producten. Het doel is simpel: mensen onderweg een zorgeloze ervaring bieden.

intérieur Day to Day magasins 100% mobilité

Een grote keuze aan verse producten en « on-the-go » producten

Day to Day onderscheidt zich door zijn indrukwekkende selectie verse producten en handige meeneemartikelen voor elke maaltijd van de dag. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, avondmaal of een tussendoortje onderweg, met Day to Day bent u verzekerd. Van koude drankjes tot smakelijke sandwiches, knapperige salades en opties traiteur: er is enorm veel keuze.

salades à emporter

Daarnaast is er ook een grote keuze aan snacks beschikbaar om op elk moment aan uw wensen te voldoen. Of u nu zin ​​hebt in iets zoets, hartigs of een combinatie van beide, u vindt zeker iets dat bij u past. Yoghurt, individuele desserts, vers gesneden fruit, vers fruitsap, noten en gedroogd fruit, wafels,… Deze gastronomische verleidingen zijn perfect voor lange autoritten of gewoon voor een welverdiende pauze.

Voor de hoofdmaaltijden biedt Day to Day een ruime keuze aan kwaliteitsbereide gerechten. Neem ze mee, verwarm ze op en u heeft  binnen een mum van tijd een verse maaltijd klaar!   

salades de fruits coupés louis
boissons fraîches day to day magasins 100% mobilité

De basisbenodigdheden voor alle situaties

Day to Day beperkt zich niet tot voedingsmiddelen. Ook voor uw essentiële behoeften is aan alles gedacht. Als u op zoek bent naar een oplossing om een  kruideniersproduct te vinden , toiletartikelen of andere basisartikelen, heeft Day to Day ze binnen handbereik. U hoeft niet bang te zijn dat u onnodig moet omrijden naar een andere winkel. Alles wat u nodig heeft vind u in onze winkels. 

pain day to day

Beschikbaarheid 7 dagen/7 en met ruime openingstijden

Een van de meest populaire kenmerken van Day to Day is de constante beschikbaarheid. Ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht, u kunt erop rekenen dat Day to Day aan uw behoeften voldoet. Of u nu een vroege vogel bent die op zoek is naar een snel ontbijt of een nachtbraker die midden in de nacht op zoek is naar snacks, Day to Day staat voor u klaar. 

Duidelijke en praktische bewegwijzering voor deze 100% mobiliteitswinkels

 Zodra u bij een Day to Day aankomt, valt de duidelijke en doeltreffende bewegwijzering meteen op. En dit vanaf de parkeerplaats tot aan de kassa. Of het nu LED is of andere innovatieve technologieën, alles is ontworpen om duidelijke en nauwkeurige indicaties te geven van wat u in de winkel kunt vinden. U hoeft niet meer te raden waar u de producten kunt vinden die u nodig heeft. Day to Day focust op eenvoud en efficiëntie om uw stop zo aangenaam mogelijk te maken, zonder tijdverspilling!

signalétique day to day magasins 100% mobilité

Mobiliteit, niet enkel en alleen op de weg

Oorspronkelijk gepland voor snelwegstations, zal het Day to Day-concept van 100% mobiliteitswinkels ook worden aangepast aan bepaalde buurtwinkels. Met name in drukke doorgangsgebieden, Een Day to Day op uw traject, te voet, op de fiets of met de trein, betekent dit dat u gemakkelijk toegang heeft tot verse, kwaliteitsproducten voor alle gelegenheden.

day to day enseigne magasins 100% mobilité

 Day to Day is veel meer dan alleen een tussenstop onderweg. Het is een moderne reisgenoot, ontworpen om onderweg aan uw voedingsbehoeften en essentiële behoeften te voldoen. Met een ruime beschikbaarheid, een selectie verse kwaliteitsproducten en strategisch gepositioneerde winkels, vereenvoudigt Day to Day uw verplaatsingen en verbetert uw reiservaring. Dus vergeet niet de volgende keer dat u ow weg gaat, langs te gaan bij Day to Day. Winkels voor een prettige en zorgeloze ervaring !