Gemakkelijk
60 min
4
1 el olijfolie
1 sjalot
3 courgette
1 kant-en-klaar kruimeldeeg
20 cl room
3 eieren
100g feta
1 snufje komijn
Peper en zout
Pel en snipper de sjalot.
Was en snijd de courgettes in blokjes.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot met een scheutje water glazig.
Voeg de in blokjes gesneden courgette toe aan de sjalotjes en haal van het vuur.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg het deeg in een taartvorm die eerder is bekleed met bakpapier.
Verdeel het sjalot-courgette mengsel over de bodem van de taart.
Brokkel de feta over de courgette.
Klop in een kom de eieren, voeg de room en het snufje komijn toe. Zout en peper toevoegen. Meng goed en giet de bereiding op de bodem van de taart.
Bak ongeveer 30 minuten, tot de taart goudbruin is.