Slaatje met warme geitenkaas

Gemakkelijk

15 min

8 min

1

  • 3 geitenkaasjes met spek errond

  • 100 g de mesclun

  • 100 g peultjes

  • 50 g verse of diepgevroren erwten

  • 10 frambozen

  • 1 handvol gekaramelliseerde hazelnoten

  • Voor de vinaigrette: 2 el olijfolie

  • 1 el balsamicoazijn

  • 1 tl honing

  • Peper en zout

  • 01

    Bak de geitenkaasjes met hun spekjasje 3 minuten aan elke kant in een koekenpan.

  • 02

    2. Blancheer de peultjes 2 minuten in kokend water en laat ze afkoelen in ijswater. Doe hetzelfde met de erwten.

  • 03

    Leg de mesclun op de borden en voeg de peultjes, erwten, frambozen en hazelnoten toe.

  • 04

    Leg er de warme geitenkaasjes op, besprenkel met vinaigrette en dien meteen op.