Asperges met burrata en dragon

eenvoudig

40 min

4

  • 500 g asperges

  • 200 g gekookte witte bonen

  • 1 bos verse dragon

  • 1 el gedroogde dragon

  • 1 el ciderazijn

  • 1 bol burrata

  • 50 g verkruimelde aperitiefkoekjes type Tuc

  • 50 g geplette hazelnoten

  • 3 el olijfolie

  • 1 kl paprika

  • Peper en zout

  • 01

    Kook de asperges 15 tot 20 minuten in gezouten kokend water, tot ze beetgaar zijn. Giet af en zet weg.

  • 02

    Mix de gekookte witte bonen met ½ bos dragonblaadjes, gedroogde dragon, ciderazijn en twee eetlepels olijfolie, tot je een gladde textuur bekomt. Kruid met peper en zout. Voeg een beetje water toe als de consistentie te dik is.

  • 03

    Verdeel de mousse van bonen met dragon over de borden en leg er de asperges op.

  • 04

    Snij de burrata in stukken en verdeel over de asperges. Strooi er de verkruimelde aperitiefkoekjes en de geplette hazelnoten over.

  • 05

    Meng in een kommetje een eetlepel olijfolie met de paprika. Besprenkel het gerecht royaal.

  • 06

    Decoreer met enkele blaadjes verse dragon en dien meteen op.