HOE VERSIER JE SNEL EN GEMAKKELIJK JE FEESTTAFEL?

centre de table noël bougies

De kerstfestiviteiten naderen snel en U wilt uw gasten verblinden met een tafel vol magie? Geen paniek! We hebben een aantal snelle en makkelijke ideeën voor u op een rijtje gezet om uw tafelschikking zonder veel moeite om te toveren in een feestelijke sfeer . Als u dit op het laatste nippertje doet en u heeft niet al te veel ideeën , volg dan deze gids voor gemakkelijke tafeldecoraties die ieders ogen zullen doen glinsteren!

 

1. FEESTELIJKE TAFELLOPER

Begin met een feestelijke tafelloper om de toon te zetten. Gebruik een warme stof, een lichtsnoer, boomtakken of zelfs een rol glitterpapier. Schik het in het midden van de tafel voor een direct feestelijke basis.

 

decoration table noel simple et rapide

2. GEVOUWEN SERVETTEN IN DE VORM VAN EEN KERSTBOOM

Maak indruk op uw gasten met creatief gevouwen servetten in de vorm van een kerstboom. Leg ze in het midden van elk bord voor een speels tintje. U vindt eenvoudige tutorials online en het is een snelle manier om iedereen aan tafel te verrassen.

3. Het midden van de tafel verfijnd met kaarsen

Maak een elegant middenstuk met kaarsen van verschillende grootte. Plaats ze in het midden van een gouden of zilveren dienblad en voeg een paar sparrentakken toe. Het is eenvoudig, maar creëert meteen een warme sfeer.

 

centre de table noël bougies

4. ORIGINELE PLAATSKAARTEN

Ga creatief aan de slag met originele plaatskaartjes. Gebruik gepersonaliseerde kerstornamenten, koekjes in de vorm van een voornaam of kleine decoratieve leitjes. Het is een eenvoudige manier om uw gasten naar hun plaats te begeleiden en tegelijkertijd een feestelijk tintje te geven.

 

décoration facile table noël

5. VERSIERDE GLAZEN EN BESTEK

Geef uw glazen of bestek een speciaal tintje door ze te versieren met linten. Knoop de linten subtiel rond de stelen van glazen of bestek voor een vlug effect. Het is een snelle tip die al het verschil maakt.

Décoration simple Noël ruban

6. BORDEN VERSIERD MET DENNENTAKKEN

Maak van uw borden tijdelijke kunstwerkjes door ze te versieren met kleine dennentakjes. Leg een tak op elk bord voor een natuurlijke, elegante toets. Dit eenvoudige idee geeft uw tafel een rustiek tintje.

assiettes avec branches de sapin noel

7. KERSTVERLICHTING ALS TAFELVERSIERING

Slingers zijn niet alleen voor in de kerstboom! Leg er een in het midden van de tafel als decoratief element. Voeg kerstballen, lichtjes en een paar kleine figuurtjes toe voor een snelle en eenvoudige feestelijke look.

8. LEKKERNIJEN IN HET MIDDEN VAN DE TAFEL

Maak een zoet dienblad in het midden van de tafel met feestelijke snoepjes, chocolaatjes en koekjes of schrijf een feestelijk briefje met koekjes of snoepjes. Het geeft niet alleen een zoete toets aan uw maaltijd, het is ook een snelle en smakelijke versiering.

Biscuits de noël décoration table facile

 

décoration table noël facile

9. CREATIEVE PAPIEREN PLACEMATS

Personaliseer uw placemats met een beetje creativiteit. Gebruik kraftpapier als basis en voeg feestelijke ontwerpen of kerstboodschappen toe. Het is een eenvoudige manier om elke plek een persoonlijk tintje te geven.

10. LEDKAARSEN VOOR EEN SFEERVOLLE GLOED

Kies voor LED-kaarsen voor een warme en veilige sfeer. Plaats ze in theelichthouders of decoratieve kandelaars. Het gedempte verlichtingseffect creëert een magische sfeer zonder dat u constant toezicht hoeft te houden.

Dat was het! Met deze snelle en eenvoudige decoratie-ideeën bent u klaar om uw tafel om te toveren in een sprookjesachtig kersttafereel. Laat je creativiteit de vrije loop, maak plezier en geniet optimaal van deze feestelijke momenten met uw geliefden. Vrolijk kerstfeest! 🎄