Grote heropening van de louis delhaize winkel in Villers-le-Bouillet

Triomfantelijke heropening: een nieuw tijdperk begint voor de Louis Delhaize buurtwinkel in Villers-le-Bouillet!

Op 21 februari zal de buurtwinkel louis delhaize, gevestigd in de rue de Waremme te Villers-le-Bouillet, heropend worden.

Het verhaal van deze geliefde plek krijgt een nieuwe start na een onderbreking als gevolg van de persoonlijke beslissing van de voormalige manager om zijn deuren te sluiten.

Een gedurfde renaissance: Joel, Vincent en Grégory blazen nieuw leven in het plaatselijke monument

Het lot had echter een nieuw leven voor de winkel in petto, dankzij het moedige initiatief van Joel, eigenaar van een friettent in de buurt, en Vincent, coördinator van werkzaamheden. Gedreven door hun liefde voor hun gemeenschap besloten ze de uitdaging aan te gaan om dit onmisbare verkooppunt in september 2023 over te nemen. Samen met Grégory, een thuisverpleegkundige uit Villers, die erbij is gekomen, heeft het dynamische trio de nodige stappen ondernomen om deze iconische plek nieuw leven in te blazen.

De renovatiewerkzaamheden begonnen in december 2023 en gedurende twee intensieve maanden onderging de winkel een metamorfose. Het resultaat is een moderne, praktische ruimte die is ontworpen om te voldoen aan de wijzigende behoeften van de inwoners van Villers-le-Bouillet. Op 21 februari 2024 opende de winkel eindelijk weer zijn deuren en zorgde voor vreugde en opwinding onder de inwoners van Villers-le-Bouillet.

De winkel is elke dag geopend van 8.00 tot 19.00 uur en op zondag van 8.00 tot 18.00 uur en wil voor iedereen toegankelijk zijn. Met een team van vijf fulltimers, waaronder een leerling en drie flexijobs, biedt de winkel een warme en persoonlijke service. Het gepassioneerde trio dat de leiding van de winkel heeft overgenomen, jongleert tussen het beheer en hun andere professionele verplichtingen.

De winkel ligt in het hart van de stad, dicht bij andere winkels en is een centraal punt voor de inwoners. De winkel biedt niet alleen een compleet assortiment aan eerste levensbehoeften, maar heeft ook een broodjeszaak die doordeweeks en op zaterdag geopend is. Bovendien zal een recente toevoeging online shoppers verblijden met de inrichting van een pakjes depot, een weldaad voor fans van Vinted en soortgelijke platforms.

Ons erfgoed behouden, onze toekomst vormgeven: de winkel wil trouw blijven aan zijn wortels

Deze heropening markeert niet alleen de terugkeer van een lokale winkel, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Villers-le-Bouillet. De buurtwinkel louis delhaize belooft trouw te blijven aan zijn erfgoed en tegelijkertijd te evolueren om aan de behoeften van de lokale gemeenschap te voldoen.

Kom en ontdek deze gastvrije en praktische nieuwe ruimte, waar persoonlijke service en vriendelijkheid centraal staan bij elke transactie.

Om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en andere lokale activiteiten in de winkel van Villers-le-Bouillet, aarzel dan niet om hun Facebook-pagina Louis delhaize Villers-le-Bouillet te volgen.