NIEUWJAAR: EEN STRESSVRIJ BUFFET VAN LEKKERNIJEN VAN LOUIS DELHAIZE

nouvel an

Feestelijke tijden betekent vaak zin hebben om samen te komen voor een goede maaltijd. Maar de realiteit van ons hectische leven kan het soms moeilijk maken om een uitgebreide maaltijd te bereiden!  Of het nu oudejaarsavond is of een etentje met vrienden, een buffet is een praktische en heerlijke oplossing! En er is geen betere manier om het leven gemakkelijker te maken dan dit gastronomische buffet samen te stellen met producten van louis delhaize!

nouvel an

Snel en gemakkelijk tot stand te brengen, zodat elke gast van zijn maaltijd kan genieten zoals hij dat wil. Hier zijn een paar ideeën voor een probleemloze maaltijd en een gezellige sfeer zonder poespas.

buffet produits louis

1. DE ONMISBARE:  VAN VERSE EIEREN TOT FIJNE VLEESWAREN

Begin met de basis: verse eieren die kunnen worden omgetoverd tot heerlijke hapjes, van mimosa-eieren tot mini-omeletten. Vul deze hapjes aan met een verscheidenheid aan fijne vleeswaren, zoals kwaliteitsham en smakelijke worstjes.

2. KOUDE TAPAS: EEN WAAIER AAN SMAKEN

Bied je gasten een selectie koude tapas aan. Van dungesneden worstjes en gemarineerde olijven tot blokjes kaas en romige guacamole, er is een enorme keuze koude aperitieven, die geen inspanning vragen!

tapas marque louis delhaize

3. WARME TAPAS OM DE SMAAKPAPILLEN TE PRIKKELEN

Om een gevarieerde keuze aan hapjes te bieden, kun je warme tapas aan je buffet toevoegen om aan elke behoefte te voldoen. Krokante kroketten, geurige loempia’s, malse yakitori, pittige samosa’s en heerlijke gyozas maken van dit deel van het buffet een waar smaakfestijn.

tapas chauds marque louis delhaize

4. Pizza Party express

Pizza’s zijn altijd een garantie om elke smaakpapil te bevredigen. Kies uit een selectie pizza’s bij louis delhaize om een gastronomisch tintje aan je buffet te geven. Kies uit verschillende toppings naar ieders smaak, zet ze in de oven, snijd ze in stukken en serveer!

pizzas marque louis delhaize

 

5. QUICHES: HARTVERWARMENDE KLASSIEKERS

Maak het jezelf gemakkelijk door ook quiches louis toe te voegen die zorgvuldig bereid zijn in een Belgisch atelier. Kies uit verschillende smaken en geef je buffet een gezellige toets.

quiche louis

 

6. FIJNPROEVERS SALADES VOOR FRISHEID

Bied bij de hoofdgerechten fijnproevers salades aan die frisheid aan het buffet toevoegen. Mengsels van knapperige groenten, smakelijke kazen en geurige dressings voegen een lichte, evenwichtige toets toe aan uw feestmaal.

salades marque louis delhaize

buffet

7. KAASPLATEAU: EEN MUST

Maak een verleidelijk kaasplateau met een gevarieerde selectie. Bied harde, zachte, pittige en milde kazen aan om alle smaakpapillen tevreden te stellen. Voeg gedroogd fruit en noten toe bij de kaas.

8. GOURMET AARDAPPELEN VOOR ELKE SMAAK

Aardappelen zijn veelzijdig en kunnen op veel verschillende manieren worden bereid. Probeer eens een koude aardappelsalade, gepofte aardappelen of gevulde krielaardappelen om uw  buffet compleet te maken.

9. VERS BROOD ALS BIJGERECHT

Een buffet is niet compleet zonder een selectie vers brood. Voeg knapperig stokbrood, graanbrood en smakelijke broodjes toe als begeleiding bij de verschillende voorgerechten en gerechten die worden aangeboden.

pain louis delhaize

10. VERS FRUIT EN DESSERTS VOOR FIJNPROEVERS: EEN ZOETE AFSLUITING

Sluit uw buffet in stijl af met een selectie vers gesneden fruit, individuele desserts en koekjes. Van schalen met exotisch fruit tot kleine gebakjes, u kunt uw gasten een zoete en lichte afsluiting bieden.

Met deze snelle en eenvoudige ideeën en kwaliteitsproducten van louis delhaize kan u een heerlijk buffet samenstellen dat indruk zal maken op uw gasten zonder dat het u onnodige stress bezorgt.  Ga dus aan de slag met de voorbereiding van dit gastronomische feest en geniet van elk moment met uw geliefden! Smakelijk eten! 🍽️🎉