Achter de schermen in de Mag: Een culinaire duik in de winter

Bij louis delhaize delen we graag een blik achter de schermen van ons magazine, waar elke speciale editie nauwgezet wordt samengesteld voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Lichtmis: een feest pannenkoeken-tiviteit

Het februarinummer opent met een emblematische viering van de winter – Lichtmis. Onze teams gingen weken van tevoren aan de slag om de magie van de pannenkoeken vast te leggen. In de lokalen van ons agentschap werkt een getalenteerde en creatieve foodstylist hand in hand met ons redactieteam om originele en visueel verbluffende recepten tot leven te brengen.

Op de grote dag staat alles klaar. Verse kwaliteit ingrediënten wachten om te worden omgetoverd tot zoete en hartige lekkernijen. De professionele fotograaf zet elk moment in scène en legt de zachte textuur van de gouden pannenkoeken en de delicatesse van de vullingen vast. Elke foto is zorgvuldig gemaakt om u een verrukkelijke visuele ervaring te bezorgen dat u het water in de mond zal brengen.

 

Sint-Valentijn: een dans van romantische smaken

In februari hangt de liefde in de lucht, en ook op onze pagina’s. Sint-Valentijn is de perfecte gelegenheid voor elegante en decadente gerechten die uw smaakpapillen zullen verleiden. De chefs en stylisten werken samen om menu’s te creëren die een romantisch diner waardig zijn. Uitbarstingen van kleur, betoverende geuren en artistieke arrangementen maken van elk gerecht een gastronomische liefdesverklaring.

Winterse geneugten: Comfort Food en cocooning gerechten

De winter vraagt om warmte en tevredenheid, wat zich vertaalt in comfort food en cocooning gerechten. Ontdek op de volgende pagina’s van het magazine eenvoudige maar heerlijke recepten die u van binnenuit verwarmen. Elk gerecht is zorgvuldig gestileerd om gezelligheid en rust op te roepen, waardoor een warme sfeer ontstaat die de pagina’s van het magazine doordringt.

 

Bij louis delhaize is ons magazine niet gewoon een verzameling recepten, maar een artistieke onderdompeling in de wereld van de winterse gastronomie. Van de vroege planning tot de culinaire creatie, elke stap wordt zorgvuldig georkestreerd om u een complete zintuiglijke ervaring te bezorgen. We hopen dat elke pagina uw zintuigen zal prikkelen en u zal inspireren om thuis onvergetelijke gastronomische momenten te creëren.

 

Om het Mag te lezen is het langs hier !