20 JAAR OUD EN NU AL BEHEERDER VAN EEN LOUIS DELHAIZE

bousval

Als je 20 bent, kan het leven onverwachte wendingen nemen voor iedereen. Sommigen beginnen aan een universitaire opleiding, anderen kiezen voor een intensieve opleiding, terwijl enkelen al voor het beroepsleven kiezen. Lucas Dumont behoort tot de laatste categorie. Als pas afgestudeerde boekhouder besloot hij al snel om zijn passie te volgen en zijn eigen bedrijf te openen.

bousval

BUURTWINKEL

Zodra hij was afgestudeerd, greep Lucas de kans die hem werd geboden. Afgelopen juli nam hij de louis delhaize-winkel in Bousval over, een onmisbare lokale zaak voor het dorpscentrum.

Met meer dan 350 winkels is louis delhaize aanwezig in heel België en is het een steunpilaar in vele dorpen en wijken, maar ook in drukke gebieden zoals luchthavens, stations, ziekenhuizen en snelwegen. Het merk voorziet in de dagelijkse behoeften van iedereen en is een echt instituut in het hart van het lokale leven.

Er zijn drie maanden verstreken sinds Lucas de leiding van de winkel overnam. De eerste resultaten zijn al zichtbaar en uiterst positief. Klanten, personeel en de jonge manager zijn blij met deze nieuwe onderneming. Voor de inwoners van Bousval is deze louis delhaize veel meer dan gewoon een winkel. Het is een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen, en bovenal een betrouwbare bron voor hun dagelijkse behoeften.

magasin louis delhaize bousval

 

ONDERNEMERSCHAP ONDER JONGEREN

De moedige keuze van Lucas onderstreept het belang van ondernemerschap onder jongeren. Tegenwoordig kiezen steeds meer jonge afgestudeerden voor het ondernemerschap en weigeren ze de traditionele weg van een baan in loondienst te volgen. Ze zijn op zoek naar onafhankelijkheid, creativiteit en de kans om iets te creëren dat een positieve impact heeft op hun gemeenschap.

Het verhaal van Lucas Dumont is een inspirerend voorbeeld van deze groeiende trend. Zijn vastberadenheid om te slagen in het bedrijfsleven en bij te dragen aan de ontwikkeling van zijn lokale gemeenschap is bewonderenswaardig. Door deze louis delhaize over te nemen, heeft hij niet alleen een bron van inkomsten voor zichzelf gecreëerd, maar ook een belangrijke plaats voor de mensen van Bousval behouden. Zijn bedrijf biedt lokale werkgelegenheid, steunt lokale producenten door hun producten te verkopen en creëert een warme en gastvrije sfeer voor iedereen die door de winkeldeur loopt.

De reis van Lucas Dumont laat zien hoe belangrijk het is om jonge ondernemers te steunen. Deze ondernemende individuen dragen niet alleen bij aan de lokale economie, ze versterken ook het sociale weefsel van onze gemeenschappen. Het aanmoedigen en ondersteunen van jonge ondernemers zoals Lucas is essentieel voor een welvarende en dynamische toekomst van onze steden en dorpen.

rayon frais louis delhaize bousval

 

Dit voorbeeld herinnert ons eraan dat leeftijd geen belemmering is om je dromen te verwezenlijken! Met passie, vastberadenheid en moed kunnen jonge mensen buitengewone dingen bereiken. Ze kunnen niet alleen succesvol zijn in de zakenwereld, maar ze kunnen ook een belangrijk verschil maken voor hun gemeenschap. Laten we onze jonge ondernemers dus steunen en vieren, want zij zijn de architecten van de toekomst die we allemaal delen.

Wil je een louis delhaize openen? Kijk dan hier!