Actie BergHOFF

Actie geldig van 14 februari t.e.m. 07 mei 2024.

BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Onze passie voor koken en ons oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. BergHOFF is het merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt via een wereldwijd netwerk.

ACTIEVOORWAARDEN

-Vanaf 14 februari t.e.m. 07 mei 2024 ontvangt u een spaarzegel per aankoopschijf van 10 euro.*

-U heeft 5 spaarzegels nodig om uw spaarkaart te vervolledigen.

-Volle spaarkaarten kunt u inleveren t.e.m. 21 mei 2024.

-Losse spaarzegels en volle spaarkaarten kunnen niet worden gebruikt voor een andere actie noch doorverkocht of ingewisseld worden tegen gelden.

-Alleen originele spaarkaarten en spaarzegels zijn geldig. Fotokopieën worden niet geaccepteerd. Spaarzegels van vorige acties worden niet toegestaan.

-Enkel in de brochure vooropgestelde producten in combinatie met het aantal opgegeven spaarzegels gelden. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

-Om een BergHOFF product te verkrijgen, dien je een volle spaarkaart in te leveren met 5 spaarzegels en het verschil bij te betalen per product. Alle producten zijn gedurende de actie ook verkrijgbaar zonder spaarzegels tegen de consumentenadviesprijs van BergHOFF (prijs aangegeven op de spaarkaart).

-Actie geldig zolang de voorraad strekt.

-De actie BergHoff is niet geldig in alle Louis Delhaize-winkels in België. Aarzel niet om contact op te nemen met uw favoriete Louis Delhaize-winkel voor meer informatie.

 

 

* Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Excl. tabakswaren, loten, telefoonkaarten, gemeentelijke vuilniszakken, kranten en tijdschriften

Onze producten

Spaar tot 60% korting met een volle spaarkaart.

Set reisbestek

Duurzaam alternatief voor wegwerpbestek

lunch set

Ideale set voor school, lunch, restjes en meer

Tweedelige bento box

Twee compartimenten die verschillende ingrediënten gescheiden houden

Tweedelige grote voedselcontainer set

Stapelbaar voor een optimale ruimtebesparing

Thermofles met twee doppen

Geïsoleerde fles die drank warm of koud houdt tot wel 12 uur

Tweedelige Lunchpot

Perfect om je lunch of tussendoortje mee te nemen

Vraag uw spaarkaart in de winkel of download haar