Rosébeurs

Ontdek onze wijnen in aanbieding tijdens het rosé wijnfestival.

Van woensdag 22/05 tot dinsdag 18/06/2024.

VOOR ELK MOMENT, ZIJN WIJN.

Rosé wijn rijmt met zomer, zon en warmte, en bij louis delhaize hebben we de perfecte rosé wijnen geselecteerd om uw zonnige momenten met vrienden en familie te begeleiden.

Ontdek onze collectie, speciaal gekozen om uw zomerse aperitieven en maaltijden in de buitenlucht te verfraaien. Omdat elke slok het gedeelde geluk zou moeten oproepen, hebben we ervoor gezorgd dat onze selectie een perfecte harmonie biedt tussen kwaliteit en prijs.

Van ontspannen avonden op het terras tot gezellige barbecues met de familie, onze rosé wijnen zullen altijd een vleugje frisheid en elegantie toevoegen aan uw gezellige momenten.

Laat u verleiden door de zachtheid van de zomer en de betoverende smaken van onze rosé wijnen bij louis delhaize. Omdat voor ons elk glas een uitnodiging is om het leven te vieren en onvergetelijke momenten te delen.

WIJNEN TEGEN KNALPRIJZEN OM DE GOEDE MOMENTEN TE VIEREN.

Profiteer van 25% korting op een selectie van wijn.

 

De promotieacties vermeld op de website van louis delhaize zijn niet geldig in alle louis delhaize-winkels in België.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw favoriete louis delhaize-winkel voor meer informatie.

GRENACHE & CINSAULT

Deze wijn kenmerkt zich door zijn kleur met mooie paarse tinten. In de neus is hij helder en onthult aroma’s van rode vruchten. In de mond is de aanzet stevig, wat veel vet en breedte achterlaat. Past perfect bij Aperitieven, vis, wit vlees en grillgerechten.

GRENACHE, MERLOT & CINSAULT

Deze wijn heeft een mooie lichtrode kleur en biedt een intense neus van citrus. past perfect bij aperitieven, vis en grillgerechten.

GRENACHE,CINSAULT, SYRAH & CABERNET SAUVIGNON

Elegante wijn, met een bloemige en fruitige neus met noten van witte perzik, lychee en citroen. De mond is zeer aromatisch en onthult een mooie balans tussen fruit en zuurheid. Past perfect bij aperitieven en vis.

PINOTAGE

Deze wijn onthult in de neus aroma’s met bloemige tonen, honing, geroosterde en gebrande accenten, harmonieus gecombineerd met toetsen van hout. In de mond is hij vol, rijk en genereus. Past perfect bij aperitieven en vis.

MERLOT & CABERNET SAUVIGNON

Deze licht zoete en kruidige rosé heeft aroma’s van kersen en framboos, zonder verdere specificatie van kleur of mondgevoel. Past perfect bij vis en grillgerechten.

ONZE EXCLUSIEVE ROSÉ WIJNEN VOOR DE WIJNBEURS

Wacht niet te lang, er is niet genoeg voor iedereen.

 

De promotieacties vermeld op de louis delhaize website zijn niet geldig in alle louis delhaize winkels in België.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw favoriete louis delhaize winkel voor meer informatie.

GRENACHE & SCIACARELLU

Deze wijn heeft een fijne, kruidige neus met nuances van witte bloemen. In de mond is hij licht, levendig en zeer verfrissend. Past perfect bij aperitieven, grillgerechten en visgerechten.

CINSAULT

Met zijn glanzende rosé kleur, is deze wijn zeer fruitig met een levendige intense neus. In de mond verleidt hij met zijn frisheid en delicatesse.Past perfect bij aperitieven en salades.

CABERNET SAUVIGNON, MERLOT & MALBEC

Gevinifieerd om een zeer bleke kleur te verkrijgen, heeft deze rosé in de mond een mooie aanval gevolgd door een vleugje spanning die plaats maakt voor opmerkelijke vrijgevigheid en genot. past perfect bij aperitieven, grill gerechten en salades.

GRENACHE & SYRAH

Voorzien van een bleke roze kleur onthult deze wijn een zeer aromatische neus met verse citrus- en witte bloemen aroma's. In de mond onderscheidt hij zich door zijn identieke, levendige en frisse aromatische profiel, met een mooie lengte in de finale. Past perfect bij aperitieven, grill gerechten, salades, vis- en witvleesgerechten.

GRENACHE, SYRAH & MOURVÈDRE

Deze wijn onthult verfijnde aroma’s van zure vruchten zoals peer en appel, versterkt met een vleugje citrus in de mond. Het geheel biedt een perfecte balans tussen rondheid en frisheid. Past perfect bij visgerechten en salades.