Salade van perziken

Eenvoudig

30 min

4

  • 2 rijpe perziken, in partjes gesneden

  • 1 bol verse burrata, in grove stukken gesneden

  • 80 g rucola

  • 150 g kerstomaten, in twee gesneden

  • 1/2 komkommer, in fijne reepjes gesneden

  • 30 g geroosterde pijnboompitten

  • 2 el verse tijm, fijngehakt

  • 1 handvol verse basilicumblaadjes

  • 60 ml olijfolie

  • 2 el balsamicoazijn

  • Peper en zout

  • 01

    Leg de partjes perzik, de stukken burrata, de rucola, de in twee gesneden kerstomaten en de reepjes komkommer op een dienbord.

  • 02

    Meng in een kommetje de olijfolie, de balsamicoazijn, de fijngehakte verse basilicum en de fijngehakte verse tijm om een vinaigrette te maken.

  • 03

    Doe de vinaigrette op het perzikslaatje.

  • 04

    Bestrooi het slaatje met geroosterde pijnboompitten