Eenvoudig
35 min
4
250 g pasta
1 stronk brocoli
200 g spruitjes
100 g geroosterde pijnboompitten
1 citroen bio
1 bol burrata
3 el olijfolie
1 1 teentje knoook
Verse kruiden: basilicum of rucola
Snijd de spruitjes doormidden, bak ze bruin in de olie tot ze goudbruin zijn, draai ze om, voeg een scheutje water toe, dek af en laat 5 minuten koken. Breng op smaak en zet apart.
Kook de pasta, giet af en zet apart.
Kook de broccoli 5 tot 6 minuten in gezouten water, giet af en zet apart.
Meng een derde van de broccoli met het citroensap, de knoook en de olijfolie tot crème. Breng op smaak.
Meng de pasta met de crème van broccoli, voeg de resterende broccoli, spruitjes, kruiden en pijnboompitten toe.
Voeg de burrata, citroenzeste en een enkele drupels citroensap toe.