Quiche zonder vorm, erwten en ricotta

Makkelijk

25 min

30 min

4

  • 1 pak kruimeldeeg

  • 150 g erwten (vers of diepgevroren)

  • 150 g de ricotta

  • 1 ei

  • 2 el room

  • 1 handvol pijnboompitten

  • Enkele blaadjes verse munt

  • 100 g geraspte kaas

  • De geraspte schil van een biologische citroen

  • Zout en peper

  • 01

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • 02

    Meng het ei, de room, de ricotta, de geraspte kaas, de erwten, de gehakte munt en de geraspte citroenschil. Breng op smaak met zout en peper

  • 03

    Schep het mengsel op het deeg, maar blijf 2 cm van de rand. Vouw de rand over de vulling. Bestrooi met pijnboompitten

  • 04

    Bak 30 minuten tot de quiche goudbruin is.