Champignons gevuld met geitenkaas

Eenvoudig

25 min

4

  • 12 Parijse champignons

  • 1 verse geitenkaas type Chavroux

  • 10 g spekblokjes of 1 el neutrale olie voor een vegetarische versie

  • 2 el peterselie, fijngehakt

  • 1 sjalot

  • 2 el paneermeel

  • Peper van de molen en zout

  • 01

    Verwijder de stammen van de champignons en hak ze fijn.

  • 02

    Als je spekblokjes gebruikt, bak ze dan goudbruin in een braadpan. Verwarm anders de olie. Voeg de gesnipperde sjalot en de in stukjes gesneden stammen van de champignons toe. Laat bakken tot ze gaar zijn.

  • 03

    Meng in een kom de verse geitenkaas met de bereiding op basis van spekblokjes en champignons en de fijngehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  • 04

    Vul elke champignon royaal met het mengsel van geitenkaas. Bestrooi met paneermeel.

  • 05

    Leg de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier.

  • 06

    Plaats ongeveer 10 minuten in een oven van 180°C. Dien warm op.