Cashewroom & Grissini

Gemakkelijk

27 min

4

  • 120 g ongezouten cashewnoten

  • 3 el citroensap

  • 2 el water

  • 1 el olijfolie

  • Zout en peper

  • 1 bladerdeeg

  • 1 eidooier

  • Maanzaad

  • 01

    Laat de cashewnoten 1 uur weken in heet water en giet ze daarna af.

  • 02

    Mix ze met het citroensap, het water, de olijfolie, zout en peper tot een romige textuur.

  • 03

    Rol het bladerdeeg uit, bestrijk met eidooier en bestrooi met maanzaad.

  • 04

    Snijd het deeg in repen, draai ze tot spiralen en bak ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  • 05

    Serveer de grissini lauwwarm met de cashewroom.

  • 06

    Tip : Bestrooi vlak voor het serveren met bieslook en een snuifje Espelettepeper.