Eenvoudig
40 min
15 min
4
800 g vastkokende aardappelen
4 eieren
100 g spekblokjes of plakjes bacon
1 rode ui
2 lente-uitjes
4 el mayonaise
2 el natuuryoghurt (of plattekaas
1 tl milde mosterd
1 el citroensap
Verse bieslook of peterselie
Zout, peper
Kook de aardappelen met schil in gezouten water gedurende ±15 minuten. Giet af, laat afkoelen en snij in stukken
Kook intussen de eieren 9 minuten. Pel ze en snij doormidden.
Bak de spekjes of bacon in een hete pan tot ze mooi krokant zijn.
Snij de rode ui en de lente-ui in fijne ringen.
Meng in een kom de mayonaise, yoghurt, mosterd, citroensap, zout en peper tot een romige saus
Meng alle ingrediënten: aardappelen, eieren, spek, ui... Roer voorzichtig en werk af met verse bieslook of peterselie net voor het serveren.