Mexicaanse salade

30 8

Ingrediënten

Tortilla wraps 4
Kipfilets 4
Maïs 300 g
Avocados 2
Tomaten 4
Kropsla 1
Paprikapeoder
Slasaus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Neem twee kommetjes, vet deze in met wat olijfolie en vouw de tortilla in het kommetje, zodat er een bakje ontstaat. Besmeer de randjes van de tortilla in met olie. De bakjes mogen ongeveer 15 minuten in de oven of totdat het bakje krokant is.
  3. Snijd de kip in reepjes en breng op smaak met paprikapoeder. Bak de kip in olijfolie goudbruin.
  4. Snijd de tomaten en avocado in blokjes. Voeg de mais samen met de tomaat en avocado. Was de blaadjes sla.
  5. Laat de tortillabakjes afkoelen en leg dan de slablaadjes erin. Verdeel hierover de overige groenten en de kipreepjes.
  6. Maak de salade af met de dressing.