herfst wijnbeurs

Ontdek onze wijn aanbiedingen op onze wijnebeurs.

Van woensdag 11/09 tot dinsdag 08/10/2024.

Wijn voor elk moment.

louis delhaize brengt je een nieuwe benadering van wijn, gericht op het idee van het delen. Wijn is er niet alleen voor kenners, maar ook voor mensen die samen willen genieten van een mooi moment met een goede fles wijn. Maar welke wijnen kies je voor de gelegenheid? louis delhaize helpt je door wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor te stellen die geschikt zijn voor avondjes uit, familie-etentjes, bezoekjes van vrienden en al het andere dat het leven zo buitengewoon maakt.

Wijnen tegen bodemprijzen om goede tijden te vieren.

Profiteer van 25% korting op een selectie wijnen.

 

De promotieaanbiedingen op de website van louis delhaize zijn niet geldig in alle louis delhaize-winkels in België.
Neem contact op met je favoriete louis delhaize-winkel voor meer informatie.

Grenache, Syrah & Mourvèdre

Een wijn met delicate aroma’s van klein rood fruit, braam en zwarte bes, aangevuld met kruidige toetsen. De mond is complex, rond en elegant. Past perfect bij gegrild rood vlees of in saus.

Merlot & Cabernet Sauvignon

Ontdek deze wijn met een genereus boeket van rood fruit. In de mond is hij fris en vol, met dominante toetsen van zwarte bes en een stevige structuur. Past perfect bij rood vlees, eend, jonge eend en kaas.

Sauvignon

Deze wijn onderscheidt zich door zijn toetsen van witte bloemen, ananas en exotisch fruit. Ideaal als aperitief en past perfect bij vis et wit vlees.

Merlot, Cabernet Sauvignon & Petit Verdot

Laat u betoveren door deze wijn met geroosterde, fruitige en kruidige toetsen, en een vleugje truffel. In de mond combineert hij rondheid en balans voor een ervaring vol nuances en elegantie. Past perfect bij lamsbout met rozemarijn en rosbief.

Sauvignon & Sémillon

Geniet van deze wijn met citrusaroma’s, goed uitgebalanceerd en met een mooie lengte in de mond dankzij rijping op fi jne droesem die hem vet en rondheid geeft. Ideaal als aperitief en past perfect bij vis.

Verdejo 90% & Viura 10%

Een intense wijn met variëteitaroma’s van Verdejo zoals munt en venkel, vergezeld van toetsen van citrus en tropisch fruit zoals mango. In de mond is hij zeer fris, aangenaam en expressief. Past perfect bij zeevruchten, carpaccio, wok en tempura.

Merlot

Deze wijn presenteert delicate aroma’s van rood fruit met een vleugje peper. In de mond is hij zeer rond met goed gesmolten tannines. Past perfect bij rood vlees en kaas.

Montepulciano

Deze wijn biedt een intens aroma van rood fruit met toetsen van pruim en zwarte kers. In de mond is de aanzet soepel en fruitig, met behoud van een kruidige kant. De tannines zijn zijdezacht en goed gesmolten. Past perfect bij de mediterrane keuken, pasta met groenten en gegrild rood vlees.

Grenache, Syrah & Carignan

Deze wijn heeft een mooie diepe robijnrode kleur. Hij onthult verleidelijke aroma’s van rood fruit en kruiden. In de mond zijn de tannines goed uitgebalanceerd, met een subtiele fruitige en peperige afdronk. Past perfect bij rood vlees, wild en kaas.

Riesling

Deze droge en elegante wijn zal u verleiden met zijn aroma’s van fruit en vuursteen. Bij de nerveuze aanzet blijkt hij vervolgens goed uitgebalanceerd en lang in de mond. Past perfect bij vis en zuurkool.

Onze exclusieve wijnbeurs

Wacht niet te lang, er is niet genoeg voor iedereen!

 

De promotieaanbiedingen op de website van louis delhaize zijn niet geldig in alle louis delhaize-winkels in België.
Neem contact op met je favoriete louis delhaize-winkel voor meer informatie.

Tempranillo

Frisse pruim, kers en rood fruit in de neus, herinnerend aan koffi e en chocolade. Brede mond, expressief fruit, vanilletoets, zachte tannines en een aangename, aanhoudende afdronk.

Chardonnay

Eerste neus houtachtig met gebriocheerde en vanille tonen, gevolgd door citrusaroma’s. Goed uitgebalanceerde mond, fruitige toetsen (exotisch fruit) zorgen voor rondheid. Elegant geheel met energie. Past perfect bij zeevruchten, vis, charcuterie en kaas.

Sauvignon

Intense en complexe neus met een gevarieerd profi el (vlierbloesem, rabarber) en fruitig (citrus, gele perzik) en minerale toetsen (vuursteen, zwavel). Ronde en dichte mond, mooie zure balans. Mineraliteit en fruit in een licht kruidige afdronk.

Merlot & Cabernet Sauvignon

De neus is warm en intens met toetsen van klein zwart fruit (braam, bosbes), ondersteund door kruidige accenten. De mond is geweldig, heerlijk en goed uitgebalanceerd. Intense en aanhoudende afdronk. Past perfect bij kaas en charcuterie.

Alvarhino

AAroma’s van citrus- en tropisch fruit met een levendige en stimulerende zuurgraad, goed in balans door een lichte zoete toets. Past perfect bij salades, schelpdieren, vis en kaas.

Grenache, Mouvèdre & Syrah

Neus van goed rijp rood fruit. Mooie mond, ruim, genereus en lang. Past perfect bij grillgerechten, vlees en kaas.

Merlot 70% & Cabernet Sauvignon 30%

Heeft een sterke neus met toetsen van rijp rood en zwart fruit. Mooi aromatisch karakter met knapperige tannines en een aangename lengte. Past perfect bij rundsvlees.

Grenache, Syrah & Mourvèdre

Krachtige en verfijnde neus met zwarte vruchten en specerijen. Levendige en frisse mond die een elegante en complexe structuur ontwikkelt. Zachte tannines versmelten langzaam met geroosterde toetsen, zwarte kers, zwarte olijf en cederhout in een veelbelovende afdronk.

Grenache blanc, Roussanne, Viognier & Clairette

Expressieve neus met aroma’s van rijp geel fruit, vergezeld van een lichte boter- en vanilletoets. Ronde en krachtige aanval, mooie balans tussen de knapperigheid van Roussanne en de frisheid van Clairette. Grenache en Viognier zorgen voor volume en vet.

Gamay

Neus gericht op rood fruit zoals zwarte bes en framboos. Elegante mond, ronde smaak met fi jne tannines en een lange, smakelijke afdronk