Ingrediënten
Boursin® cuisine 3 pepers | 1 pot |
Steak | 4 |
Olijfolie | 2 eetlepel |
Bereiding
- Smeer beide zijden van de steaks in met olie. Laat de bakpan 1 minuut opwarmen en plaats de steaks in de pan. Bak de steaks 2 minuten aan elke kant op een fel vuur.
- Dit geeft een “bleu” (rood) gebakken steak.Als u een weinig doorbakken steak verkiest, laat u de steak iets langer bakken aan beide kanten op een lager vuur. Als u een medium gebakken biefstuk wenst, laat u het vlees nog iets langer in de pan. Het is echter belangrijk om het vlees goed dicht te schroeien aan beide kanten en vervolgens het vuur lager te zetten.
- Voeg aan het einde van de baktijd zout toe en giet de pot Boursin® Cuisine in de pan. Laat de saus opwarmen tot ze vloeibaar wordt en het vlees goed omhuld. Warm serveren met frietjes , kroketten of aardappelen.
Opmerkingen