Ratatouille en steak

25 9

Ingrediënten

Biefstukken 4
Aubergine 1
Uien 3
Courgettes 2
Rode paprika's 2Tomaten
Tomaten 1 kg
Knoflook 3 teentjes
Olijfolie
Rozemarijn

Bereiding

  1. Bestrooi de blokjes aubergine met zout en laat ze een halfuur uitlekken in een vergiet.
  2. Verhit in een ruime pan de olijfolie en bak de aubergines goudbruin. Schep ze uit de pan en zet ze apart.
  3. Bak in dezelfde pan de ui glazig. Voeg er de paprika in blokjes en de knoflook aan toe, bak even mee. Doe er de courgette in blokjes en tomaat in blokes bij en breng aan de kook.
  4. Bak de biefstuk in een pan van 2 tot 6 minuten naar uw smaak
  5. Draai het vuur lager en laat zachtjes sudderen tot alle groenten gaar zijn.
  6. Schep er dan de aubergines door en breng op smaak rozemarijn, zout et peper.