Wie zijn wij ?

Onze missie

Aanwezigheid thumbnail

Aanwezigheid

Je vindt louis delhaize overal in België, in jouw wijk, maar ook in luchthavens, stations, ziekenhuizen en langs snelwegen ...

Opening thumbnail

Opening

louis delhaize is daar waar anderen niet zijn en is open wanneer anderen gesloten zijn. De meeste winkels van louis delhaize zijn open op zon- en feestdagen.

Innovatie thumbnail

Innovatie

Dankzij zijn innovatieve geest speelt louis delhaize altijd meteen in op jouw wensen, met steeds weer nieuwe assortimenten die de laatste trends volgen. Wij hechten een groot belang aan de 'marktafdeling' (bakkerij, fruit en groenten, slagerij en vis).

Beschikbaarheid thumbnail

Beschikbaarheid

Een hongertje? Bij louis delhaize kun je genieten van een vers, ter plaatse bereid ontbijt, een lunch om mee te nemen, aperitiefhapjes om te delen met vrienden, ideetjes voor reeds bereide of zelf te bereiden maaltijden, nieuwigheden of gewoon alledaagse producten.

Respect thumbnail

Respect

Louis delhaize is niet alleen je kruidenier om de hoek, maar ook je buurman die voor je zorgt. Je wordt met de glimlach onthaald en wij zijn er voor alles wat je dagelijks nodig hebt.

Kwaliteit thumbnail

Kwaliteit

Wij willen onze klanten betaalbare voedingsmiddelen en andere producten aanbieden, met een onberispelijke kwaliteit en versheid, voor ieder moment van de dag. Louis delhaize gaat nog een stapje verder door te investeren in zijn medewerkers. Zo willen we ons positioneren voor een duurzame en langdurige groei.