Roergebakken wok van noedels, rundvlees en groenten

50

Ingrediënten

400 gram noedels 600 gram biefstuk
2 wortelen 400 gram brocoli
1 rode paprika 1 courgette
3 lente-uitjes 2 teentjes knoflook
2 cm gember 3 el sesamolie
2 el sojasaus 1 el oestersaus
Peper Sesam zaden

Bereiding

  1. Schil en snijd de wortels en courgette in plakjes en daarna in staafjes.
  2. Snij de roosjes van de broccoli los.
  3. Was de paprika, maak hem schoon en snijd hem in dunne reepjes.
  4. Snipper de lente-uitjes en de knoflook. Schil en rasp de gember.
  5. Snijd het biefstuk in reepjes. Verhit 2 eetlepels sesamolie in de wok en braad het vlees aan. Reserveren
  6. Giet de rest van de olie in de wok en fruit de uien, knoflook en gember 2-3 minuten. Voeg de groenten toe en kook afgedekt een paar minuten.
  7. Voeg de sojasaus en oestersaus toe en kook tot de groenten gaar zijn.
  8. Kook ondertussen de noedels gaar in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  9. Doe de runderreepjes terug in de wok, voeg de noedels toe en meng. Voeg peper toe.
  10. Bestrooi met sesamzaadjes om te serveren.

Smakelijk!