Ingrediënten
400 gram noedels | 600 gram biefstuk |
2 wortelen | 400 gram brocoli |
1 rode paprika | 1 courgette |
3 lente-uitjes | 2 teentjes knoflook |
2 cm gember | 3 el sesamolie |
2 el sojasaus | 1 el oestersaus |
Peper | Sesam zaden |
Bereiding
- Schil en snijd de wortels en courgette in plakjes en daarna in staafjes.
- Snij de roosjes van de broccoli los.
- Was de paprika, maak hem schoon en snijd hem in dunne reepjes.
- Snipper de lente-uitjes en de knoflook. Schil en rasp de gember.
- Snijd het biefstuk in reepjes. Verhit 2 eetlepels sesamolie in de wok en braad het vlees aan. Reserveren
- Giet de rest van de olie in de wok en fruit de uien, knoflook en gember 2-3 minuten. Voeg de groenten toe en kook afgedekt een paar minuten.
- Voeg de sojasaus en oestersaus toe en kook tot de groenten gaar zijn.
- Kook ondertussen de noedels gaar in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de runderreepjes terug in de wok, voeg de noedels toe en meng. Voeg peper toe.
- Bestrooi met sesamzaadjes om te serveren.
Smakelijk!