Tagliatelle met kalkoen en champignons

30 9

Ingrediënten

kalkoenlapjes 4
champignons 500g
boter 50g
olijfolie 1el
room 20cl
gesnipperde peterselie 4el
teentjes koflook 2
tagliatelle 400g
peper en zout

Bereiding

  1. Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Snij de kalkoen in blokjes.
  2. Laat de boter smelten en laat er de champignons 10 minuten in bakken.
  3. Voeg halverwege de bereidingstijd de kalkoen toe.
  4. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  5. Voeg op het einde van de bereidingstijd de gesnipperde knoflook, de room, zout en peper toe.
  6. Doe de uitgelekte pasta bij de room met champignons.
  7. Meng zodat de pasta goed met saus is bedekt.
  8. Schep in een warme schaal en bestrooi met peterselie.