Ingrediënten
Tagliatelle | 500 g |
Gerookte zalm | 200 g |
Boter | 75 g |
Roem | 40 cl |
Ajuin | 2 |
Eigeel | 2 |
Geraspte parmesan | 50 g |
Dille | 2 |
Peper / Zout |
Bereiding
- Breng gezouten water aan de kook en kook hierin de tagliatelle beetgaar ( lees op de verpakking voor de kooktijd ). Giet ze af.
- Smelt nu de boter in een kookpot .
- Voeg de ajuin toe.
- Verminder het vuur en voeg al roerend de room en eieren erbij.
- Laat alles al roerend gedurende 3-4 minuten indikken.
- Daarna de tagliatelli bijvoegen.
- De kookpot van het vuur nemen en de sneetjes gerookte zalm en gehakte dille toevoegen.
- Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met geraspte parmesan.
Opmerkingen