Tagliatelle met gerookte zalm

25 9

Ingrediënten

Tagliatelle 500 g
Gerookte zalm 200 g
Boter 75 g
Roem 40 cl
Ajuin 2
Eigeel 2
Geraspte parmesan 50 g
Dille 2
Peper / Zout

Bereiding

  1. Breng gezouten water aan de kook en kook hierin de tagliatelle beetgaar ( lees op de verpakking voor de kooktijd ). Giet ze af.
  2. Smelt nu de boter in een kookpot .
  3. Voeg de ajuin toe.
  4. Verminder het vuur en voeg al roerend de room en eieren erbij.
  5. Laat alles al roerend gedurende 3-4 minuten indikken.
  6. Daarna de tagliatelli bijvoegen.
  7. De kookpot van het vuur nemen en de sneetjes gerookte zalm en gehakte dille toevoegen.
  8. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met geraspte parmesan.

Opmerkingen