Quiche met pepers en kip

45 8

Ingrediënten

Kipfilets 2
Kruimeldeeg 1
Pepers Rood, Geel, Groen
Eieren 2
Room 200 g
Kaas 150 g
Boter 50 g
Zout / Peper

Bereiding

  1. Bak de kipfilets in een pan en snijd ze daarna in kleine blokjes.

  2. Leg de uitgerolde kruimeldeeg in een vorm en bak gedurende 10 min in de oven .

  3. Kook de pepers in gezouten water gedurende 10 min, daarna afgieten en ze in kleine blokjes snijden.

  4. Snijd de champignons in kleine schijfjes en bak ze lichtjes in boter.

  5. Leg op de gebakken kruimeldeeg , de pepers en de blokjes kip en de champignons.

  6. Klop de eieren met de room en de kaas en giet over de groenten in de gebakken deeg.

  7. Bak de taart in een warme oven gedurende 30 min (180°-200°).

Opmerkingen