Ingrediënten
Kipfilets | 2 |
Kruimeldeeg | 1 |
Pepers | Rood, Geel, Groen |
Eieren | 2 |
Room | 200 g |
Kaas | 150 g |
Boter | 50 g |
Zout / Peper |
Bereiding
-
Bak de kipfilets in een pan en snijd ze daarna in kleine blokjes.
-
Leg de uitgerolde kruimeldeeg in een vorm en bak gedurende 10 min in de oven .
-
Kook de pepers in gezouten water gedurende 10 min, daarna afgieten en ze in kleine blokjes snijden.
-
Snijd de champignons in kleine schijfjes en bak ze lichtjes in boter.
-
Leg op de gebakken kruimeldeeg , de pepers en de blokjes kip en de champignons.
-
Klop de eieren met de room en de kaas en giet over de groenten in de gebakken deeg.
-
Bak de taart in een warme oven gedurende 30 min (180°-200°).