Ingrediënten
Eieren | 8 |
Verse spinazie | 250gr |
Geraspte parmezaan | |
Mozzarella | 1 bol |
Room | 10cl |
Bieslook | |
Boter | |
Rucola | |
Stokbrood | 1 |
Peper en zout |
Bereiding
- Roer de room door de overige spinazie en warm lichtjes op.
- Kluts de eieren los, kruid met peper, zout en stukjes bieslook, schep er 2 eetlepels spinazie en 2 eetlepels geraspte parmezaan door.
- Smelt een klontje boter in een braadpan en giet hierin 1/4 van de eieren.
- Bedek de omelet met spinazie en bestrooi met geraspte parmezaan en ¼ van de mozzarella bol.
- Bak de omelet tot het ei gestold is.
- Vouw voorzichtig met een vork de buitenkant van de omelet naar het midden toe.
Houd de gebakken omelet warm in een lauwe oven (120°C). - Bak de overige 3 omeletten zoals hierboven beschreven en bedien met de rucola en de stokbrood.