Omelet met spinazie

35 10

Ingrediënten

Eieren 8
Verse spinazie 250gr
Geraspte parmezaan
Mozzarella 1 bol
Room 10cl
Bieslook
Boter
Rucola
Stokbrood 1
Peper en zout

Bereiding

  1. Roer de room door de overige spinazie en warm lichtjes op.
  2. Kluts de eieren los, kruid met peper, zout en stukjes bieslook, schep er 2 eetlepels spinazie en 2 eetlepels geraspte parmezaan door.
  3. Smelt een klontje boter in een braadpan en giet hierin 1/4 van de eieren.
  4. Bedek de omelet met spinazie en bestrooi met geraspte parmezaan en ¼ van de mozzarella bol.
  5. Bak de omelet tot het ei gestold is.
  6. Vouw voorzichtig met een vork de buitenkant van de omelet naar het midden toe.
    Houd de gebakken omelet warm in een lauwe oven (120°C).
  7. Bak de overige 3 omeletten zoals hierboven beschreven en bedien met de rucola en de stokbrood.

Opmerkingen