Lenteslaatje met verse geitenkaas, jonge spinazie en Belgische aardbeien

20 11

Ingrediënten

Kropsla 1
Tomaten 4
Komkommer 1
Radijzen 12
Bieslook
Aardbeien 250
Jonge spinazie 200g
Geitenkaas 200g
Balsamicoazijn 2càs
Olijfolie 3càs
Een paar verkruimelde noten

Bereiding

  1. Was de groenten uit het mandje van louis en snij de tomaten, de komkommer en de radijzen in stukjes. Leg dit in een kom.
  2. Prak de geitenkaas in een kommetje onder het zout en de peper en maak kleine bolletjes. Plaats in de koelkast.
  3. Was de jonge spinazie en de Belgische aardbeien. Verwijder de steeltjes en snij de aardbeien in twee.
  4. Voeg deze 2 ingrediënten toe aan de kom met een vinaigrette van balsamicoazijn, olijfolie, zout en peper. Verdeel over 4 diepe borden.
  5. Hak het bieslook fijn en rol er de bolletjes geitenkaas door.
    Leg er 4 of 5 op elk bord.

Opmerkingen